Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

11 έμπειροι άντρες λένε τι θέλουν απο τις γυναίκες στο κρεβάτι


Τι απάντησαν 11 έμπειροι άντρες όταν τους ρωτήσαμε τι θέλουν από μια γυναίκα στο κρεβάτι;Διάβασε τις ειλικρινείς απαντήσεις τους και κράτησε σημειώσεις…

1. «Να έχεις όσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μπορείς. Το να είσαι άνετη με το σώμα σου και με τη σeχουαλικότητά σου βοηθάει και εμένα να ξεχάσω τις δικές μου ανασφάλειες». Χάρης, 36 ετών.

2. «Μην ντρέπεσαι να μας πεις ανοιχτά και με δική σου πρωτοβουλία τι θες από εμάς στο κρεβάτι. Φαντασιώσεις, στάσεις, προτιμήσε στα πάντα. Δεν θα σε παρεξηγήσουμε». Γρηγόρης, 33 ετών.

3. «Μην ξεχνάς τα φιλιά. Τα φιλιά μας αρέσουν σε όλο το σώμα και σε μια συγκεκριμένη περιοχή ακόμα περισσότερο. Πάντα ανταποκρινόμαστε… θετικά».Μάριος, 29 ετών.

4. «Νομίζεις πως εμείς δεν απολαμβάνουμε την τρυφερότητα. Φίλα μας, κράτησέ μας, άγγιξέ μας…. Να είσαι πιο τρυφερή από εμάς»! Γιώργος, 32 ετών.

5. «Μίλησέ μας. Είναι πολύ πιο αποτελεσματικό να μας πεις τι σου αρέσει και τι όχι από το να προσποιείσαι οργaσμο γιατί θες να νοιώσουμε καλύτερα για την απόδοσή μας. Έτσι όμως δεν θα ικανοποιηθείς ποτέ». Φάνης, 25 ετών.

6. «Βεβαιώσου πως μας έκανες γνωστό πόσο σου άρεσε. Ακόμα και να ντρέπεσαι ένα… “μην σταματάς αυτό που κάνεις γιατί είναι τέλειο” αρκεί για να νιώσουμε καλά». Πέτρος, 27 ετών.

7. «Δώσε προσοχή στην οπτική επαφή. Είτε είμαστε στη στιγμή της διείσδυσεως, είτε στα πρώτα χάδια το βλέμμα λειτουργεί αρκετά διεγερτικά για εμάς. Μην ντρέπεσαι να μας δώσεις αυτό το βλέμμα αποπλάνησης που αρέσει σε όλους».Γιώργος, 35 ετών.

8. «Χαμόγελασέ μας πονηρά κατά τη διάρκεια της πράξης. Είναι ενθαρρυντικό να μας δείχνεις ότι περνάς καλά. Όχι να γελάς, αλλά να χαμογελάς. Μεγάλη διαφορά! Αργύρης, 25 ετών.

9. «Να μην περιορίζεις την ένταση της φωνής σου και να είσαι ανοιχτή σε περισσότερες στάσεις».Ανδρέας, 28 ετών.

10. «Κάνε τις ασκήσεις kegels όσο είμαστε μέσα. Η αίσθηση που μας δίνει είναι υπέροχη».Γιάννης, 23 ετών.

11. «Τύλιξε τα πόδια σου γύρω από το σώμα μου. Αυτή η αίσθηση μας απογειώνει. Μας δείχνεις πόσο πολύ θες να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε». Νίκος, 26 ετών.Πηγή: stroumfaki.org