Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

4 χαρακτηριστικά των γοητευτικών ανθρώπων


Όλοι οι άνθρωποι θέλουν να είναι γοητευτικοί. Η γοητεία είναι αυτό που μας ξεχωρίζει από το πλήθος, μας κάνει αποδεκτούς αλλά και να αισθανόμαστε καλύτερα με τον εαυτό μας.




Οι περισσότεροι εστιάζουμε στην εξωτερική εμφάνιση και στο στιλ, εντούτοις η γοητεία έρχεται φυσικά όταν αποφασίζουμε να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας...


Ανακαλύψτε τις 4 τεχνικές που χρησιμοποιούν οι γοητευτικοί άνθρωποι για να αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση και να λάμψουν:
1.Γνωρίζουν πως η γοητεία πηγάζει από μέσα μας: Η γοητεία έχει περισσότερο σχέση με την συμπεριφορά μας και τον τρόπο που κινούμαστε, την αισθητική μας και τις απόψεις μας και τις προθέσεις μας παρά με την ομορφιά και την εξωτερική εμφάνιση.
2.Αγαπούν τον εαυτό τους: Για να σας προσέξουν οι άλλοι, πρέπει πρώτα να ‘προσέξετε’ τον εαυτό σας. Καλλιεργήστε τη σχέση σας με τον εαυτό σας, βρείτε τρόπο να περνάτε καλά και να φροντίζετε τον εαυτό σας.
3. Δεν αναρωτιούνται τι θέλουν οι άλλοι, αλλά τι θέλουν οι ίδιοι. Οι γοητευτικοί άνθρωποι αναζητούν τρόπους για να αισθάνονται οι ίδιοι γοητευτικοί και δεν πέφτουν στην παγίδα να αναρωτιούνται τι θα ήταν γοητευτικό για τους άλλους.
4.Αποδέχονται τον εαυτό τους, ακόμα και τις ανασφάλειές τους: Όλοι οι άνθρωποι έχουν ανασφάλειες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφεθείτε σε αρνητικές σκέψεις και να παραιτηθείτε. Οι γοητευτικοί άνθρωποι έχουν βρει τρόπους να αποδέχονται τα ελαττώματά τους, να προσπαθούν να γίνουν καλύτεροι και να αποδεικνύουν και στους άλλους ότι ακόμα και τα ψεγάδια είναι γοητευτικά.
treloi.eu



Πηγή: