Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

5 Γκάφες που Δεν πρέπει να κάνετε μετά το σεξ!


Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Journal of Sexual Medicine» υπάρχουν ορισμένες συνήθειες μετά το σεξ που μπορούν να χαλάσουν όλη την γοητεία που ασκείτε στις γυναίκες!



Για να ικανοποιήσετε πλήρως λοιπόν το γυναικείο φύλο δεν αρκεί μόνο η συμπεριφορά σας κατά τη διάρκεια του σεξ αλλά και η συμπεριφορά που έχετε μόλις τελειώνετε την όλη διαδικασία.



Εάν θέλετε να αποφύγετε παράπονα και γκρίνιες προσπαθήστε την επόμενη φορά να ΜΗΝ κάνετε κάτι από τα παρακάτω.
1. Πηγαίνετε αμέσως για μπάνιο. Μπορεί για εσάς να είναι καλή ιδέα ένα χαλαρό μπανάκι αλλά όχι και για το σύντροφο σας.. εκτός και αν του προτείνετε να κάνετε μαζί!
2. Ασχολείστε με το κινητό σας. Αμέσως μετά το σεξ;; Πάρτε την μια αγκαλιά, ακούστε λίγο μουσική.. αφήστε το κινητό για αργότερα!
3. Σας παίρνει αμέσως ο ύπνος. Κανείς δεν θέλει μετά από μια ερωτική πράξη να ακούει τα ροχαλητά του συντρόφου του!
4. Κοιμάστε σε ξεχωριστά δωμάτια. Αν μετά το σεξ σηκώνεστε από το κρεβάτι και πάτε να κοιμηθείτε σε άλλο δωμάτιο μόνος σας, τότε έχετε καταστρέψει όλη τη μαγεία που δημιουργήσατε μια ώρα πριν!
5. Επιστρέφετε στη δουλειά σας. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να την κάνετε να νοιώσει άσχημα και να πιστέψει πως την αντιμετωπίζετε σαν ακόμη μια «δουλειά» στο busy πρόγραμμά σας.




Πηγή: treloi.eu