Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

6 πράγματα που θέλουν από εσένα οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ


5+1 απλά πράγματα που πρέπει να έχεις κατά νου όταν κάνετε σεξ για να την απογειώσεις




Θυμάσαι εκείνο το επεισόδιο στα Φιλαράκια που ο Τσάντλερ είχε μείνει άφωνος με το πόσες ερωτογενείς ζώνες έχουν οι γυναίκες σύμφωνα με τη Μόνικα; Για να μην πέσεις λοιπόν κι εσύ από τα σύννεφα, στο λέμε εμείς πρώτοι. Το στήθος, ο λαιμός, οι γλουτοί και οι μηροί, φρόντισε να μη μείνει τίποτα παραπονεμένο.



2) Μην ξεχνάς το στήθος
Αν έχεις ασχοληθεί μαζί του κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών, μπράβο σου. Αυτό όμως δεν αρκεί. Ασχολήσου και κατά τη διείσδυση και μπορεί να πετύχεις ακόμα και τον πολυπόθητο οργασμό της έτσι.
3) Ναι, λέγεται στοματικό σεξ, αλλά δεν πρέπει κιόλας να ξεχάσεις ότι έχεις δάκτυλα
Το "γλύψε, ρούφα" στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι αρκετό.
4) Μη βασίζεσαι στη συνήθεια
Αυτό που τρέλαινε την προηγούμενη σύντροφό σου, με την καινούργια μπορεί να μη δουλεύει. Άσε λοιπόν τους αναστεναγμούς και τα βογγητά να σε καθοδηγήσουν σχετικά με το τι κάνεις καλά και τι όχι.
5) Εξέπληξέ την
Στα έχουμε ξαναπεί, με το γρήγορο, ξαφνικό σεξ, θα της τονώσεις την αυτοπεποίθηση δείχνοντάς της πως δεν μπορείς να της αντισταθείς. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερο αφροδισιακό για μια γυναίκα από αυτό.
6) Άγγιξε την κλειτορίδα της κατά τις διεσδύσεις
Οι περισσότερες γυναίκες δεν μπορούν να έρθουν σε οργασμό μόνο κολπικά. Θέλουν και μια κλειτοριδική βοήθεια. Αν μπορείς λοιπόν να φτάσεις την κλειτορίδα της, εκμεταλλεύσου το. Ξεκίνα πιο απαλά και στη συνέχεια αύξησε ρυθμούς και ένταση


Πηγή: http://www.manslife.gr/