Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Γιατί οι γυναίκες θέλουν τους τελείως ξυρισμένους άντρες;


Οι γυναίκες προτιμούν τους τελείως ξυρισμένους άνδρες ή του ντεμί; Αν έχεις αυτή την απορία τότε δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στο άρθρο




Η μόδα θέλει πλέον τους άνδρες να ξυρίζουν τις τρίχες τους στο στήθος, στην πλάτη, στις μασχάλες, ακόμη και στα απόκρυφα σημεία.

Η αλήθεια είναι ότι ελάχιστες έρευνες έχουν γίνει για την ανδρική αποτρίχωση σώματος.

Ωστόσο μελέτη, που έγινε το 2005 σε δείγμα 118 ανδρών από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα, διαπίστωσε ότι σε ποσοστό 63,6 % οι άνδρες δήλωσαν ότι είναι υπέρ της αποτρίχωσης για λόγους υγείας αλλά και αισθητικούς.

Νεότερη έρευνα σε 364 φοιτητές στο ίδιο Πανεπιστήμιο έδειξε ότι ποσοστό μεγαλύτερο του 80% των φοιτητών ασχολούνται με την αποτρίχωση σώματος.

Από άλλη μελέτη, που διεξήχθη σε δείγμα περίπου 600 ανδρών, προκύπτει ότι το 10% των ανδρών ξυρίζουν το σώμα τους για να είναι "κομψοί, περιποιημένοι και καθαροί".

Το ερώτημα είναι: οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες άτριχους;

Όχι απαραίτητα. Κάποιες γυναίκες για παράδειγμα υποστηρίζουν ότι οι τρίχες στο στήθος ενός άνδρα είναι σημάδι ωριμότητας και τόλμης. Και βέβαια οι περισσότερες γυναίκες δεν τρελαίνονται με την ιδέα να έχει ο σύντροφός τους λιγότερες τρίχες στο σώμα του από εκείνες.


Πηγή: parapolitika.gr