Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Αυτά είναι! Δείτε γιατί πληρώνουν οι ισχυρές γυναίκες ωραίους άντρες...


Mια νέα μόδα φαίνεται πως ξεκινά για τις γυναίκες καριέρας...




και μας έρχεται από την Ιαπωνία. Η επιχείρηση ονομάζεται Ikemeso Danshi στα Ιαπωνικά που σημαίνει «όμορφοι άνδρες που κλαίνε». Γυναίκες δυναμικές που δεν ακολουθούν τον παραδοσιακό γυναικείο ρόλο φαίνεται πως έχουν ανάγκη να κάνουν κάτι παραδοσιακά γυναικείο: Να κλάψουν στην αγκαλιά ενός άνδρα την ώρα που έχουν κατακλυστεί από το εργασιακό στρες νιώθουν ευάλωτες και θέλουν να εκτονώσουν τα συναισθήματά τους.


Η υπηρεσία αυτή δημιουργήθηκε και παρέχεται από έναν άνδρα ο οποίος παρακολούθησε μια ομάδα θεραπείας όπου μπορούσες να κλάψεις για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Τότε προέκυψε και η ιδέα! Ο Hiroki Terai λάτρεψε τόσο πολύ την ανακούφιση που η θεραπεία του τού προσέφερε που μάλιστα έχει εκδόσει και ένα φωτογραφικό άλμπουμ με τίτλο » Γοητευτικοί άνδρες βάζουν τα κλάματα».

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά πώς λειτουργεί αυτή η υπηρεσία.


Παρηγοριά επί πληρωμή:
Οι γυναίκες που είχαν μια πολύ άσχημη μέρα στη δουλειά παραγγέλνουν τον άνδρα που θα έρθει να τις παρηγορήσει. Μέχρι στιγμής υπάρχουν 6 άνδρες που είναι πολύ διαφορετικοί τύποι μεταξύ τους όσον αφορά τη συμπεριφορά και τον χαρακτήρα.

Ανάμεσά τους υπάρχει ένας σκληρός άνδρας, το κακό αγόρι όπως συνηθίζουμε να λέμε, ένας γοητευτικός οδοντίατρος και ένας πιο ώριμος άνδρας που εμπνέει με τη στάση του ασφάλεια και σοφία.
Δείτε τις επιλογές:


Τι κάνουν όταν βρίσκονται μόνες με αυτόν τον άνδρα; Η διαδικασία περιγράφεται ως εξής. Θα δουν μαζί μια ταινία, και όταν η γυναία βρεθεί σε συναισθηματική κορύφωση εκείνος θα την αγκαλιάσει θα χαιδέψει τα μάγουλά της και θα σκουπίσει το δάκρυ της. Τόσο ρομαντικά! Η υπηρεσία κοστίζει περίπου 40 λίρες…

Μετά το σεξ και την εμπορευματοποίησή του ποιος ξέρει ίσως ήρθε και η σειρά των συναισθημάτων.. Ευτελισμός; Ο δυτικός τρόπος ζωής προσπάθησε να φιμώσει τις ανθρώπινες ανάγκες σήμερα, ποτέ μα ποτέ όμως δεν ξέχασε τον τρόπο να παράγει πλούτο μέσα από αυτές.

Επιμέλεια Γιώργος Κολέτσος

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr