Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

Κορυφαίοι εργοδότες αναζητούν προσωπικό στην Αθήνα! Πού και πότε


Το μεγαλύτερο Job Fair Κολλεγίου που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, επιστρέφει για 3ησυνεχόμενη χρονιά!Ο θεσμός για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων της χώρας μας, που πρώτο σύστησε και καθιέρωσε το Mediterranean college.

Tην Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015 από τις 11π.μ. έως τις 8μ.μ., στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, η κορυφαία Έκθεση Απασχολησιμότητας σε περιμένει, προκειμένου να σε βοηθήσει να βρεις δουλειά.

Περισσότερες από 40Ελληνικές &Πολυεθνικέςεταιρίες προσφέρουν δεκάδες θέσεις εργασίας και πρακτικής.Θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα δωρεάν θεματικά σεμινάρια, ενώ το πρώτο CV Centerστην Αθήναθα λειτουργεί τη συγκεκριμένη ημέρα,για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού βιογραφικού. Μην ξεχάσεις, επίσης, να περάσεις και από το desk του MediterraneanCollege για να δηλώσεις συμμετοχή στο διαγωνισμό υποτροφιών εκπαίδευσης σε Bachelor’s&Master’s της επιλογής σου.

Η διοργάνωση εντάσσεται στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας τουMediterraneanCollegeκαι έχει σαν στόχο ναφέρει σε επαφή τους νέους με επιχειρήσεις, αλλά επιπρόσθετα να τους προσφέρει εντελώς δωρεάν την εκπαίδευση και συμβουλευτική που απαιτείται, για να μπορούν να προσεγγίσουν αποτελεσματικά ένα δυνητικό εργοδότη.

Κορυφαίες εταιρίες θα δώσουν το παρόν στο κορυφαίο JobFair τουMediterraneanCollege, μεταξύ των οποίων και οι: EsteeLauder, Mediatel, TuiHellas,Public, Plaisio, TGIFriday’s, Aluminco, DHL, ManpowerGroup, MediaSaturnHellas,Famar, Adecco, GameSpace, GrantThornton, Skywalker, IANOS, ΕΑΒ, ΑΚΤΙΟΣ, ΚΕΘΕΑ, Το Χαμόγελο του Παιδιού, Η Αγκαλιά.Για να πάρεις μέρος εντελώς δωρεάν στο JobFair, δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή εδώ:www.mc-employability.gr ή τηλεφώνησε στο 210 88 99 600.TheJobFair

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015 ( 11π.μ.- 8μ.μ.)«Τεχνόπολη» του Δήμου ΑθηναίωνΠηγή: 24wro.eu