Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Αυτό είναι το νέο αμόρε του Λάτσιου. Πως να μην ξεχάσεις την Μενεγάκη μετά;


Είναι από τις γυναίκες που όταν την βλέπεις ξεχνάς τα δημοψήφισματα και τα capital controls και η διάθεσή σου ανεβαίνει στα ύψη, σε αντίθεση με τον δείκτη τιμών στα σημερινά χρηματιστήρια όλου του κόσμου που παρουσιάζει κατακόρυφη πτώση.



Απολαύστε την Ντομινίκ που είναι βέβαιο ότι θα ανεβάσει την ψυχολογία μας, στα αποκλειστικά πλάνα του Mykonos Live Tv. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Λάτσιος είναι ζευγάρι με την 35χρονη Ντομινίκ από τη Θεσσαλονίκη, αλλά είχαν καταφέρει μέχρι σήμερα να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.



Η Ντομινίκ είναι ένας επαρκής λόγος για να κάθεται ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη σου επί μονίμου βάσεως παρά τα όσα συμβαίνουν γύρω μας το τελευταίο διήμερο. Η ψυχολόγος εκ Θεσσαλονίκης είπε να προτάξει τα οπίσθιά της και να κάνει πολλά αρσενικά ευτυχισμένα.
Η ξανθιά γυναικάρα έκανε εμφάνιση στην Ψαρρού φορώντας μαύρο αποκαλυπτικό μπικίνι που άφηνε λίγα στην φαντασία. Η 35χρονη καλλονή απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα του Αιγαίου, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί από καλλίγραμμο νεαρό όταν της το ζήτησε. Βεβαίως όλα αυτά μακριά από τον Γιάννη Λάτσιο με τον οποίο είχε στενό τετ α τετ σε στέκι στη Φιλοθέη. Ένα ραντεβού για το οποίο πρώτοι σας ενημερώσαμε.





Πηγή: deite-to.com