Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

«Σούπερ» γιαγιά χτυπάει άγρια και ποδοπατά μποξέρ, ο οποίος έκανε το λάθος να την χτυπήσει


Υπάρχει ένα ποίημα του Ρώσου ποιητή Νεκράσοβ που λέει για τις γυναίκες στη Ρωσία: «Στα Ρωσικά χωριά ζουν κάποιες απίστευτες γυναίκες. Γυναίκες που δεν φοβούνται. Μπορούν να σταματήσουν ένα αφηνιασμένο άλογο, μπορούν να μπουν μέσα στη φωτιά όταν η καλύβα καίγεται…»



Το περιστατικό συνέβη στη Ρωσία μέσα σε ένα μπακάλικο στην πόλη Chelyabinsk. Στο ταμείο του μπακάλικου βρισκόταν μια… μπάμπουσκα (μια γιαγιά), όταν μπήκε μέσα ένας πρώην μποξέρ γνωστός στην πόλη. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μεθυσμένος κι ενώ συζητούσε σε ήρεμο ύφος με τη γυναίκα, απαίτησε να του δώσει από το ταμείο 37.000 ρούβλια, με τη γυναίκα να αρνείται και να δέχεται την επίθεση του άντρα.

Ο πρώην μποξέρ έκανε το λάθος και χαστούκισε τη γιαγιά. Ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε. Η γιαγιά αντί να κάνει πίσω μετά το χαστούκι, με ασύλληπτη ταχύτητα που θα τη ζήλευε και ο ίδιος ο μποξέρ, σηκώθηκε όρθια και αρχίζει να τον γρονθοκοπεί.

Εκείνος αιφνιδιάζεται και πριν καταλάβει τι έχει συμβεί, πέφτει κάτω δεχόμενος απανωτά χτυπήματα στο πρόσωπο. Η γιαγιά σηκώνεται (και ομολογουμένως φαίνεται στην κάμερα ότι είναι ογκώδης και ψηλή) και συνεχίζει να τον χτυπάει. Μάλιστα κάποια στιγμή ο μποξέρ προσπαθεί να ξεφύγει και εκείνη του πιάνει το πόδι και τον σέρνει σαν σακί.

Τελικά ο μποξέρ «σώθηκε» όταν στο μαγαζί μπήκε κάποιος πελάτης, ο οποίος κατάφερε να τραβήξει την σούπερ γιαγιά, από πάνω του.



Πηγή: http://pestomou.info