Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Αυτός Ο Καλλιτέχνης Ζωγραφίζει Με Το Πέος Του Σε Στύση


Αυτός ο καλλιτέχνης είναι πραγματικά μοναδικός. Το ταλέντο του αρκετά ιδιαίτερο, καθώς ο τρόπος που επιλέγει να εκφραστεί στον καμβά είναι μέσω του πέους του σε στύση και το κάνει με μεγάλη επιτυχία δεδομένων των συνθηκών.



Ο Brent Ray Fraser είναι παρόλα αυτά πολύ ντροπαλός. Ξεκίνησε να ζωγραφίζει αποτυπώνοντας το πέος και τους όρχεις του στον καμβά και δημιούργησε μεγάλο κοινό γκέι ακολούθων. Ο ίδιος δεν έχει κάνει ποτέ σεξ με άντρα και χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως τεχνοσεξουαλικό.



“Λαμβάνω δεκάδες μηνύματα κάθε μέρα από άντρες που θέλουν να κάνουν σεξ μαζί μου. Τους απαντώ ότι η τέχνη μου είναι αρκετά ερωτική και ικανοποιούμε μέσω αυτής.”


Ο καλλιτέχνης λέει ότι υπάρχουν πλεονεκτήματα του να χρησιμοποιείς το πέος σου στη ζωγραφική και χρησιμοποιεί μόνο ακρυλική μπογιά με βάση το νερό για να μην μολυνθεί.


Η ιστοσελίδα του φιλοξενεί μάλιστα εικόνες και βίντεο προς πώληση τα οποία περιλαμβάνουν τον ίδιο να ζωγραφίζει καθώς και να κάνει σεξ με μηλόπιτες, τούρτες και να καλύπτει τον εαυτό του με μπογιά.



Πηγή:treloi