Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Δύσκολες ώρες για τον Χ. Χολίδη


Σοκ έχει υποστεί ο τραγουδιστής μετά το...



Ριφιφί στην καφετέρια που διατηρεί στο Π. Φάληρο ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης, πραγματοποίησαν άγνωστοι «ποντικοί» που είχαν στόχο το χρηματοκιβώτιο του








καταστήματος.



Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, το ριφιφί σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγράφει από την αστυνομία, διαπιστώθηκε από τους υπαλλήλους της καφετερίας το πρωί της Δευτέρας όταν άνοιξαν το κατάστημα και αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία.



Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο και πραγματοποίησαν έρευνες διαπίστωσαν πως οι άγνωστοι δράστες, πιθανόν κατά την διάρκεια τις








νύχτας, διέρρηξαν διπλανό κατάστημα που είναι κενό και ξήλωσαν τις γυψοσανίδες.



Στην συνέχεια βγήκαν στον ακάλυπτο χώρο του καταστήματος και έκαναν τρύπα στο τοίχο που «βλέπει» στην καφετέρια του γνωστού τραγουδιστή. Μάλιστα οι δράστες πρέπει να γνώριζαν ακριβώς την διαρρύθμιση του καταστήματος καθώς η








τρύπα που δημιούργησαν τους «έβγαλε» στην τουαλέτα του καταστήματος, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή η παρουσία τους από περαστικούς πολίτες έξω από την καφετέρια.



Αμέσως οι δράστες, κατευθύνθηκαν στο γραφείο των υπευθύνων του καταστήματος, καθώς φαίνεται πως γνώριζαν ότι εκεί υπάρχει ένα μικρο χρηματοκιβώτιο διαστάσεων 40Χ60, το οποίο μάλιστα ήταν βιδωμένο στο δάπεδο.



Βέβαια οι «ποντικοί» μάλλον ήταν ενήμεροι για τα πάντα και είχαν στην κατοχή τους τα απαραίτητα εργαλεία προκειμένου να «ξηλώσουν» και μάλιστα χωρίς να κάνουν θόρυβο το μικρο χρηματοκιβώτιο από το πάτωμα.



Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αλλά και την καταγραφή που έκαναν οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν τις έρευνες, οι κακοποιοί σήκωσαν στα χέρια το μικρό χρηματοκιβώτιο και αφού ξήλωσαν μια μικρί μεταλλική πόρτα που οδηγεί στον ακάλυπτο χώρο του καταστήματος βρέθηκαν σε «περιβάλλον ασφαλές» προκειμένου να παραβιάσουν με την ησυχία τους το μεταλλικό κουτί.



Όπως όλα δείχνουν μπορεί να έκαναν επαγγελματική δουλειά οι «ποντικοί», όσον αφορά στο ριφιφί, πλην όμως μάλλον δεν ήταν επαγγελματίες στο άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου, καθώς το μεταλλικό κουτί ασφαλείας την επόμενη ημέρα που διαπιστώθηκε η απόπειρα κλοπής, βρέθηκε απαραβίαστο στον ακάλυπτο χώρο του καταστήματος.



Το χρηματοκιβώτιο περιείχε 450 ευρώ και έγγραφα που αφορούν στην λειτουργία της καφετέριας.




Πηγή: http://tsekouratoi17.blogspot.gr