Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Πού χάθηκε η πανέμορφη Σάσα Μπάστα; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα


Οι έρωτές της γίνονταν πρωτοσέλιδο, οι χωρισμοί της απασχολούσαν τα παράθυρα των μεσημεριανών εκπομπών και κάθε συνέντευξή της συζητιόταν για πολλές μέρες και ιδιαίτερα έντονα στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια.



ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Η Σάσα Μπάστα απασχολούσε κάποτε τα φώτα της δημοσιότητας όσο λίγες celebrities. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, έχει υιοθετήσει ένα διαφορετικό προφίλ. Σ' αυτό συντέλεσε η σχέση της με τον Βαλεντίνο Παπαδή, έναν από τους πιο γνωστούς djs στην Ελλάδα.

Εχοντας βρει πια το λιμάνι της καρδιάς της, η Σάσα φωτογραφίζεται σπάνια, ενώ έχει περιορίσει αισθητά και τις εμφανίσεις της σε τηλεοπτικές εκπομπές. Με λίγα λόγια, δηλώνει «απούσα» από τις κοσμικές στήλες και το τηλεοπτικό τοπίο.

Το βαφτιστικό όνομά της είναι Νατάσα. Μεγάλωσε στην ακριτική πόλη της Ξάνθης με τη μητέρα της και τον αδελφό της. Ηταν μόλις 14 ετών όταν την «ανακάλυψε» ο επιχειρηματίας ενός νυχτερινού κέντρου της περιοχής και της ζήτησε να συνεργαστούν.

Εκείνη, που τρελαινόταν για τη μουσική και έπαιζε ήδη όχι ένα ούτε δύο, αλλά οκτώ μουσικά όργανα, δέχτηκε αμέσως! Η μαμά της τής έδωσε μεν την άδεια να κάνει το κέφι της, βγάζοντας παράλληλα και το χαρτζιλίκι της, αλλά ξενυχτούσε μαζί της στα μπουζούκια για να έχει το κεφάλι της ήσυχο!

Τα «βαφτίσια» στην πρεμιέρα

Για χάρη της επερχόμενης καριέρας στις πίστες, η μικρή Νατάσα «ξαναβαφτίστηκε». Εγινε Σάσα και από την πρεμιέρα της κιόλας στο νυχτερινό μαγαζί της Ξάνθης άρχισε να γίνεται συζήτηση γύρω από το όνομά της. Το κορίτσι-πειρασμός απασχόλησε μέχρι και τις τοπικές εφημερίδες της Θράκης, αφού με το μπρίο και το κέφι του προκαλούσε κάθε βράδυ... απίστευτο συνωστισμό στο κέντρο όπου εμφανιζόταν. Η φήμη της, όπως ήταν φυσικό, ξεπέρασε γρήγορα τα σύνορα της Ξάνθης και έφτασε ως την Αθήνα, όπου μετακόμισε οικογενειακώς προτού ακόμα τελειώσει τις σπουδές της στο Λύκειο.

Στην πρωτεύουσα των ευκαιριών η Σάσα έθεσε υψηλότερους στόχους. Η πρόταση που της έγινε να εμφανιστεί σε γνωστό κέντρο της παραλιακής ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή. Με το που έπιασε το μικρόφωνο και βγήκε στη μεγάλη πίστα τα φλας της δημοσιότητας έπεσαν πάνω της. Σύντομα μπήκε στις στήλες των περιοδικών και άρχισε να γίνεται ιδιαίτερα γνωστή.

Το άστρο της έλαμψε για τα καλά τη στιγμή που έκανε μια αισθησιακή φωτογράφιση για λογαριασμό ανδρικού περιοδικού, κερδίζοντας έτσι μια θέση στο πάνελ της εκπομπής «ΟΛΑ». Αργότερα πρωταγωνίστησε σε ένα βίντεο, όπου εμφανιζόταν γυμνή πίσω από μια βιόλα.

Η ίδια έπαιζε τη βιόλα και παράλληλα τραγουδούσε. «Στροφή στην ποιότητα» ονομάστηκε το σχετικό βίντεο, το οποίο εκτίναξε τις μετοχές της στα ύψη. Η συνέχεια τη βρήκε να κάνει κι άλλες σέξι φωτογραφήσεις, αλλά και να τραγουδάει σε μαγαζιά της παραλιακής και όχι μόνο.

Κάποια στιγμή απέκτησε και μια στήλη με συμβουλές για θέματα σεξ σε γνωστό περιοδικό.

Σ' αυτό συντέλεσε, προφανώς, το ότι η προσωπική της ζωή υπήρξε ιδιαίτερα ταραχώδης. Ενα από τα πρώτα της φλερτ ήταν ο Κώστας Σόμμερ και στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σπυριλιώτης, με τον οποίο χώρισαν επεισοδιακά.

Στη συνέχεια τα έφτιαξε με τον Θοδωρή Λανταβό, επίσης από τον επιχειρηματικό κλάδο. Οι δυο τους μέτρησαν τουλάχιστον τρεις χωρισμούς και άλλες τόσες επανασυνδέσεις προτού πουν οριστικά «αντίο». Μια ακόμη σημαντική κατάκτησή της ήταν ο διεθνής ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Εμειναν μαζί έξι μήνες και το φινάλε του ειδυλλίου τους γράφτηκε κάπως ακραία, καθώς εκείνη τον κατηγόρησε δημόσια ότι της χάραξε το αυτοκίνητο και την απείλησε, όταν του ζήτησε να χωρίσουν.

Καιρό μετά οι φήμες την ήθελαν να βγαίνει με τον επίσης διεθνή ποδοσφαιριστή Γιάννη Μανιάτη, ενώ μια εποχή δημοσιεύματα ήθελαν και τον Κώστα Μήτρογλου να την πολιορκεί.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Σάσα βιώνει την αληθινή αγάπη στο πρόσωπο του Βαλεντίνου. Οπως δήλωσε η ίδια σε μια από τις σπάνιες πλέον συνεντεύξεις της, αυτός ο άνθρωπος έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο στη ζωή της, κάνοντάς τη να αλλάξει τον τρόπο σκέψης της.

Το φετινό καλοκαίρι βρήκε την τραγουδίστρια να κάνει συναυλίες μαζί με τον αγαπημένο της στο πλαίσιο μιας κοινής περιοδείας που πραγματοποίησαν ανά την Ελλάδα.

Λίγους μήνες νωρίτερα είχε συνεργαστεί με τον Λευτέρη Πανταζή σ' ένα ντουέτο με τίτλο «Αντι-άπιστος».

Το εν λόγω άσμα, το οποίο υπέγραψαν ο Χριστόδουλος Σιγανός, ο Κωνσταντίνος Παντζής και -φυσικά!- ο dj Βαλεντίνο, ακούστηκε αρκετά στα ραδιόφωνο και προωθήθηκε ως το τραγούδι-απάντηση στην παλιότερη μεγάλη επιτυχία του Λε-Πα, «Απιστος».

Εδώ και μερικές μέρες η Σάσα και ο Βαλεντίνο κάνουν ονειρεμένες διακοπές στην Ταϊλάνδη. Οι δυο τους μάλιστα άλλαξαν και τα status τους στο facebook σε «παντρεμένος» και «παντρεμένη», κάνοντας τις φήμες να οργιάσουν ότι φόρεσαν βέρες στον εξωτικό προορισμό με κουμπάρο τον Χριστόδουλο Σιγανό, ο οποίος βρίσκεται μαζί τους.

Πηγή: Espresso