Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Ποιος πασίγνωστος αθλητής πήγε σε night club και ξέχασε να πληρώσει τον λογαριασμό;


Σαν σίφουνας έφυγε το περασμένο Σάββατο το βράδυ



ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Γιουσέιν Μπολτ, από πολυτελές μπαρ του Λονδίνου, χωρίς να πληρώσει - Τι έκανε την επόμενη ημέρα;

Είναι φυσικό, όταν κάποιος είναι ο γρηγορότερος άνθρωπος στον κόσμο, να τρέχει με τόσο μεγάλη ταχύτητα, ώστε να ξεχνάει και κάτι στο πέρασμά του... Αυτό συνέβη το περασμένο Σάββατο στον διεθνή σπρίντερ από την Τζαμάικα, Γιουσέιν Μπολτ, που πήγε με την παρέα του να διασκεδάσει στο νέο hot spot της νυχτερινής ζωής του Λονδίνου, το night club «Drama», στο οποίο συχνάζουν celebrities.

Ο Μπολτ διασκέδασε, ήπιε βότκα Belvedere και σαμπάνια Dom Perignon και κατά τις πρώτες πρωινές ώρες αποχώρησε με την παρέα του, αλλά, ξέχασε να πληρώσει τον λογαριασμό, που σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ήταν 13.000 ευρώ. Το προσωπικό του κλαμπ, ούτε λόγος βέβαια να τρέξει πίσω από τον παγκόσμιο πρωταθλητή, αφού ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιο, ότι δεν θα τον προλάβαινε...

Την επόμενη μέρα ο 29χρονος αθλητής θυμήθηκε ότι ξέχασε να πληρώσει τον λογαριασμό και επέστρεψε στο «Drama» από την έξοδο κινδύνου για να τακτοποιήσει την εκκρεμότητα, χωρίς όμως να γίνει αντιληπτός και να δημιουργηθεί θέμα στον Τύπο.

Ο Γιουσέιν Μπολτ ζήτησε συγγνώμη για την παράλειψη να πληρώσει τον λογαριασμό και εκπρόσωπος του καταστήματος δήλωσε στον Τύπο: «Ο Γιουσέιν είναι πολύ καλός άνθρωπος και μας αρέσει να έρχεται στο κλαμπ. Είναι κάτι περισσότερο από ευπρόσδεκτος να έρχεται εδώ όποτε θέλει».

Πηγή: 24wro.eu