Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015

Σκάνδαλο στην ελληνική showbiz: Η μεγάλη ζωή της ελληνίδας τραγουδίστρας, τα απλήρωτα νοίκια και οι... χορηγοί


Ρε τι πάθαμε. Έχει γίνει πλεόν μόδα. Εντάξει...
υπήρχε και παλιότερα το αλισβερίσι μεταξύ των τραγουδιάρων και των «λαγών» αλλά στις μέρες πλεόν έχει γίνει κάτι σαν κουπονι στοιχήματος.

Παίζουν κάθε βδομάδα τα ρέστα τους.
Η βαθιά οικονομική ύφεση που έχει ξεσπάσει στην Ελλάδα τα τελευταία 6 χρόνια , έχει συρρικνώσει επικίνδυνα την νυχτερινή διασκέδαση . Επειδή τα νυχτοκάματα των τραγουδιστών έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο-μιας και τα μπουζούκια λειτουργούν μόνο τα Παρασκευοσάββατα- κι επειδή οι «ζημιές» και οι πελάτες «λαγοί» έχουν κάνει φτερά , η μόνη διέξοδος είναι η δράση σε άλλους χώρους.

Αυτό που έκαναν γνωστές Ελληνίδες τραγουδίστριες . Μέχρι τα Σκόπια έφτασε η χάρη τους. Συγκεκριμένα , σύμφωνα με πληροφορίες του «patra gossip», δύο από τα πιο εντυπωσιακά κορίτσια της πίστας έφτασαν μέχρι το Καζίνο των Σκοπίων , μη διστάζοντας να βγάλουν τα... νύχια τους.

Σκοπός τους φυσικά ήταν να βρουν το επόμενο «θύμα» τους , ο οποίος θα φανεί πρόθυμος να χρηματοδοτήσει την μεγάλη ζωή που έχουν ονειρευτεί . Μπουζούκια , ταξίδια , κυκλοφορία δισκογραφικής δουλειάς και οτιδήποτε άλλο συνάπτει με την γκλαμουριά τους λαμπερού - κατά αυτούς - κόσμου της show bizz . Μάλιστα γι αυτό το λόγο μετά τα κανονικάμικρόφωνα έπιασαν τα άλλα. Ξέρετε πια. Με σκοπό και στόχο να επιστρέψουν εντός της χώρας με τα νεσεσέρ γεμάτα 500άρικα.

Και μπορεί τα «χρυσά» χρόνια να έμεναν στην πιο in περιοχή της Αθήνας , όμως με τα σημερινά τους οικονομικά δεδομένα η διαμονή στην Γλυφάδα ή στο Πανόραμα της Βούλας φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός . Με του έσκασαν τα ζόρικα και εξαφανίστηκαν οι καψουρεμένοι πελάτες του κέντρου , το δίδυμο δεν δίστασε να ρίξει «πιστόλι" στον σπιτονοικοκύρη κατά 6 νοίκια . Και τώρα να έχουν βρεί στέγη στη θαλπωρή γνωστού πλοιοκτήτη.

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr