Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

Έκανε έρwτα για δύο χρόνια με κλειστά μάτια! Όταν τα άνοιξε έπαθε το απόλυτο σοκ


Όλα άρχισαν μέσω του Facebook. Ο σύντροφός της εμφανίστηκε με το όνομα Kye Fortune και της είπε ότι είχε κάνει πρόσφατα μια εγχείρηση στο κεφάλι, και δεν ήθελε η νεαρή κυρία να δει το πρόσωπό του και τις ουλές.Έτσι όταν συναντήθηκαν για να κάνουν σεξ, την υποχρέωσε να φορέσει μια κουκούλα για να μην τον βλέπει κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Ύστερα από δύο χρόνια, η 25χρονη αποφάσισε να δει το πρόσωπο του ανθρώπου που είχε ερωτευτεί και τότε ανακάλυψε ότι επρόκειτο για γυναίκα, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Gayle Newland.

Κι αν αναρωτιέστε πώς η Gayle το έκρυβε όλο αυτον τον καιρό, η απάντηση είναι πως χρησιμοποιούσε ένα ομοίωμα ανδρικού οργάνου για να ικανοποιήσει την σύντροφό της. Κάποια στιγμή, μετά από αρκετό καιρό σχέσης, η 25χρονη Αγγλίδα αποφάσισε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, και σε μία έντονη ερωτική συνεύρεση κατάφερε να ξεφύγει από το ερωτικό πάθος της Gayle και να βγάλει την μάσκα που φορούσε όλο αυτό το διάστημα.

Μαζί με την αποκάλυψη της αλήθειας, ήρθε και η τυπική φράση σ' αυτές τις περιπτώσεις ότι "δεν είναι αυτό που νομίζεις" από το στόμα της Gayle.
Πηγή: DAILY MAIL