Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Τα 10 πράγματα που όλοι οι άντρες σκέφτονται για το SΕΧ αλλά ντρέπονται να ζητήσουν


Ο Frank Kobola, συντάκτης στο αμερικάνικο Cosmopolitan ανοίγει τα χαρτιά του και μας λέει ποια είναι αυτά τα πράγματα που σκέφτονται ΟΛΟΙ οι άντρες σχετικά με το σεξ αλλά ντρέπονται να ζητήσουν (ή τουλάχιστον σκέφτονται να τα ζητήσουν αλλά δεν ξέρουν πως να τα ξεστομίσουν).



1. Οτιδήποτε έχει να κάνει με τον ποπό σου. Σοκαριστικό (#not) αλλά πραγματικό. Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι άντρες σκέφτονται το πρωκτικό σεξ, ωστόσο είναι αρκετοί εκείνοι που δεν το ζητάνε- όσο και να τους αρέσει η ιδέα να το κάνουν μαζί σου- από ευγένεια και γιατί δεν ξέρουν πως θα αντιδράσεις.

2. Οτιδήποτε έχει να κάνει με τον ποπό του. Πριν γουρλώσεις τα μάτια να σου υπενθυμίσουμε ότι υπάρχει ένα σημείο στον προστάτη του άντρα που αν διεγερθεί κατάλληλα ενισχύει την απόλαυση του οργασμού. Όπου κατάλληλη διέγερση σκέψου μασάζ με το δάχτυλό σου- ναι, για αυτό δεν στο ζητάει, γιατί είναι άβολο και μόνο σαν σκέψη.

3. Το role play με στολή σέξι νοσοκόμας/ γιατρού/ δασκάλας κλπ. Θα νιώσει λίγο χαζός αν σου ζητήσει ανοιχτά να ντυθείς σέξι δασκάλα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο καθένας εχει τη δικη του φαντασιωση, όποια και αν είναι αυτή, και καλό θα ήταν να μην την κοροϊδεύουμε.

4. Το φετίχ που έχει με τα πόδια ή οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματός σου. Το γεγονός ότι του αρέσει π.χ να φιλάει/ γλείφει τα δάχτυλα των ποδιών σου ενώ κάνετε σεξ μπορεί *θεωρητικά* να μην είναι και τόσο περίεργο πράγμα ωστόσο αν έχει αντιμετωπιστεί περίεργα από κάποια πρώην του για αυτό μην περιμένεις να στο ζητήσει ποτέ.

5. Ότι θέλει να σε κοιτάζει την ώρα που αυνανίζεσαι. Αυτό είναι ενα πολύ ερεθιστικό θέαμα ωστόσο όταν φτάνει η ώρα να ξεστομίσει την κουβέντα “Θέλω να σε βλέπω να αυνανίζεσαι” στο αυτί σου σκέφτεται ότι μπορεί να ακουστεί αστείος και δεν στο λέει ποτέ. Αν το κάνεις από μόνη σου να ξέρεις θα σε ευγνωμονεί για πάντα.

6. Το σεξ σε δημόσιο χώρο. Ξέρουμε ότι είναι παράνομο για αυτό το θέλουμε. Και δεν θα σταματήσουμε να το σκεφτόμαστε κάθε φορά που σε περιμένουμε έξω από κάποιο δοκιμαστήριο.

7. Το να κάνετε δική σας sex tape. Η αντίδραση των περισσότερων είναι “Ίου.. ΟΧΙ” ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το έχουμε σκεφτεί.

8. Ότι θα ήθελαν να δοκιμάσετε λίγο πιο kinky καταστάσεις. Η ταινία 50 αποχρώσεις του γκρι έκανε τα ζευγάρια να δοκιμάζουν πιο εύκολα kinky στάσεις και παιχνίδια του σεξ παρόλα αυτά δεν είναι πάντα εύκολο να αποκαλύπτεις την πιο kinky πλευρά σου στον άλλον.

9. Θα ήθελε να δείτε μαζί ταινία π@ρν@. Αυτή η πρόταση μπορεί να εξελιχθεί είτε σε πολύ σέξι προκαταρκτικά είτε σε σοβαρή κουβέντα σχετικά με το ΓΙΑΤΙ σου το ζήτησε. Για αυτό και δεν λέει τίποτα.

10. Την ιδέα ενός τρίο. Θα σκεφτεί να στο πει ύστερα από 2- 3 ποτά μεταξύ σοβαρού και αστείου και εννοείται πως αν αντιδράσεις αρνητικά θα σου πει “Έλα πλάκα έκανα”. Για αυτό και προτιμάει να μην στο πει ποτέ.



Πηγή: stroumfaki.org