Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Ποιάς διάσημης παρουσιάστριας η κόρη πρωταγωνιστεί στο καινούριο βιντεοκλίπ του Λάμπη Λιβιεράτου;


Η 19χρονη Σοφίνα είναι η κόρη της γνωστής παρουσιάστριας ...



Μαίρης Μιλιαρέση. Η Σοφίνα ασχολείται χρόνια με τον χορό και είναι πλέον μια πολύ καλή χορεύτρια. Έτσι δεν εκπλαγήκαμε που την είδαμε στο ολοκαίνουριο βιντεοκλίπ του Λάμπη Λιβιεράτου που κυκλοφορεί με τον τίτλο «Δεν το χωράει ο νους».

Το τραγούδι είναι σε μουσική Κώστα Μποζνάκη και στίχους Γιάννη Λιόντου. Το βιντεοκλίπ δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα αλλά μόλις κυκλοφόρησε το teaser που μας δίνει μια πρώτη γεύση από το τι θα δούμε.

Το teaser είναι από ένα δοκιμαστικό που έγινε στο studio ηχογράφησης του Νίκου Σταυρόπουλου και η Σοφίνα παίζει έναν ιδιαίτερο ρόλο έκπληξη σε αυτό το βιντεοκλίπ.

Με τι έχει ασχοληθεί η Σοφιάνα;

Η Σοφιάνα είναι πλέον μια πολύ έμπειρη χορεύτρια.Ξεκίνησε μπαλέτο με την Ναντίν Ξινταρά κάνοντας ιδιαίτερα για ενάμιση χρόνο. Μετά έκανε 3 χρόνια μπαλέτο, σύγχρονο, hip hop στη σχολή Μελίνα Κοροβίλα στη Γλυφάδα, συνέχισε για ένα χρόνο μπαλέτο στη σχολή Dance Cultural Center στο Γκάζι με τον Alexander Neskov, χορευτή της Λυρικής και δάσκαλο της κρατικής σχολής χορού. Εκεί έκανε μαθήματα και με την Έμυ Κορφιά, δασκάλα στο επαγγελματικό τμήμα της σχολής Κονταξάκη. Εκτός από χορό έχει παρακολουθήσει ένα four week acting program στο Los Abgeles στο New York Film Academy ενώ έχει παίξει και σε αρκετά διαφημιστικά.



Πηγή: http://www.e-volos.gr/