Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ! Δείτε τι έκρυβε στα γεννητικά της όργανα νεαρή ταξιδιώτισσα!!


Η 33χρονη οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα και υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα – Τότε ξεσκεπάστηκαν τα ένοχα μυστικά της, για να ακολουθήσουν φωτογραφίες…



Ποινή κάθειρξης 10 ετών και χρηματικό πρόστιμο 50.000 ευρώ επέβαλε χθες το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου στην 33χρονη Ουκρανή S.M. και στον 45χρονο Ροδίτη Ι.Λ. που ενεπλάκησαν σε υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης στο νησί της Ρόδου. Η 33χρονη, συνελήφθη από αστυνομικούς την 8η Φεβρουαρίου 2015 γιατί μετά από έρευνα βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη στα γεννητικά της όργανα συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 157,6 γραμμαρίων.



Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η 33χρονη προμηθεύτηκε την 7η Φεβρουαρίου 2015 από έναν Αλβανό άγνωστη ποσότητα κοκαΐνης, τουλάχιστον όμως 157,6 γραμμαρια με σκοπό να τα μεταφέρει στη Ρόδο. Συγκεκριμένα κατόπιν ελέγχων από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου στον εμπορικό λιμένα της Ακαντιάς, εντοπίστηκε η γυναίκα κατά την έξοδό της από πλοίο και ακινητοποιήθηκε.


Κατά τον έλεγχο συμπεριφερόταν ύποπτα και αφού οι αστυνομικοί την οδήγησαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και της γνωστοποίησαν ότι πρόκειται να υποβληθεί σε σωματική έρευνα από γυναίκα αστυνομικό, εκείνη ανέφερε ότι έχει αποκρύψει μέσα στον κόλπο της, συσκευασία με ναρκωτικές ουσίες. Κατόπιν έρευνας βρέθηκε στον κόλπο της, μία αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία με κοκαΐνη μικτού βάρους 125 γραμμαρίων και μία αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία με κοκαΐνη μικτού βάρους 32,6 γραμμαρίων.


Πηγή: treloi.eu