Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015

Μαύρα πανιά στο κανάλι "Ε"! Ώρες αγωνίας για την Τατιάνα Στεφανίδου και όχι μόνο...


Το κανάλι...αγγίζει μονοψήφια ποσοστά στα νεανικά κοινά, παρά τις «χρυσές» μεταγραφές
Χαμηλές τηλεθεάσεις για τις εκπομπές του ΕTV και... κλάματα στο πλατό.

Με το που ξεκίνησε ο ανταγωνισμός με τα νέα προγράμματα των μεγάλων καναλιών, ήρθε ο -αναμενόμενος, εδώ που τα λέμε- καταποντισμός και τα πρώτα χαμόγελα (την περίοδο που «έπαιζαν» χωρίς αντίπαλο και έβλεπαν πού και πού διψήφια νούμερα) διαδέχτηκαν η απογοήτευση κι ο εκνευρισμός.

Οι ισχυρές κυρίες της TV, οι οποίες έκαναν «χρυσές» μεταγραφές το καλοκαίρι ελπίζοντας ότι θα φέρουν την... άνοιξη στο κανάλι της Εθνικής οδού, λίγο ακόμα και ακουμπάνε πάτο. Τα μονοψήφια ποσοστά στα νεανικά κοινά (που κυρίως ενδιαφέρουν τους τηλεοπτικούς σταθμούς λόγω διαφημιστικής πίτας) έχουν γίνει καθημερινά στις live εκπομπές του ETV με το που ξεκίνησε το κανονικό πρόγραμμα των ανταγωνιστών.

Η Ναταλία Γερμανού ίσως είναι η πιο δικαιολογημένη απ' όλους, αφού από την αρχή ήξερε ότι θα είχε να αντιμετωπίσει την Ελένη Μενεγάκη, ωστόσο μένει τόσο πίσω στην τηλεθέαση, που την ξεπερνούν ακόμη και σίριαλ που μπορεί να παίζονται σε χιλιοστή επανάληψη. Το βράδυ της Τρίτης, το «Parole»της Ανίτας Πάνια έπιασε μόλις 6,2 στα νεανικά κοινά και 9,5 στο γενικό σύνολο.

Εκείνη που έζησε... βατερλό ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου, η εκπομπή της οποίας «φούνταρε» σε θεαματικότητα με το που μπήκε στο πρόγραμμα το «Λόγω TiVis» του Alpha, με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου. Αρκεί να πούμε ότι προχθές, Τρίτη, τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στο κανάλι Ε στις ηλικίες 15-44 σημείωσε η ελληνική ταινία «Ο παλιάτσος» -ούτε καν πρώτης διαλογής φιλμ- με 7,8%. Από κει και πέρα, το... χάος!

Πηγή: http://www.kamikaze.gr