Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Οι ερωτήσεις για το σεξ που ντρέπεσαι να κάνεις



Δεν είναι ντροπή! Γι’ αυτό είναι εδώ η ειδικός σε θέματα σεξ Tracey Cox.



Είναι κάποιες ερωτήσεις που θέλεις να κάνεις αλλά ντρέπεσαι ή σκέφτεσαι ότι παραείναι προσωπικές για να εκφράσεις δημόσια. Σε αυτή την κατηγορία ερωτήσεων ανήκουν και οι έξι παρακάτω που κλήθηκε να απαντήσει η ειδικός σε θέματα σεξ και τηλεπερσόνα Tracey Cox.

Μπορώ να μείνω έγκυος κάνοντας στοματικό;

Όχι. Τα σπερματοζωάρια είναι έξυπνα και μπορούν να ξεπεράσουν κάποια εμπόδια αλλά δεν έχουν βρει ακόμα τον τρόπο να αποφύγουν κάποια όργανα όπως την καρδιά ή τους πνεύμονες και να γονιμοποιήσουν ένα ωάριο.

Αν ξυπνήσει έχοντας στύση, σημαίνει πως ονειρευόταν ότι έκανε σεξ;

Όχι. Οι περισσότεροι άντρες έχουν 4-5 στύσεις τη βραδιά σαν αποτέλεσμα του κύκλου του ύπνου τους. Επίσης, ο σκοπός των στύσεων μπορεί να είναι και βιολογικός εξασφαλίζοντας στο πέος σε τακτά χρονικά διαστήματα οξυγονωμένο αίμα. Και οι γυναίκες όμως έχουν διέγερση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επειδή όμως η κλειτορίδα είναι μικρή δεν το καταλαβαίνει κανείς.

Όταν κάνουμε σεξ, οι όρχεις του εξαφανίζονται! Πρέπει να ανησυχώ;

Μπορεί να μοιάζει ανησυχητικό την πρώτη φορά που θα το παρατηρήσεις αλλά τίποτα περίεργο δεν συμβαίνει. Οι όρχεις υποχωρούν μέσα στο σώμα επειδή οι μυς τραβούν το όσχεο προς εκείνη την περιοχή κατά τη διάρκεια του σεξ. Είναι επειδή η μητέρα φύση προσπαθεί να κρατήσει τη σωστή θερμοκρασία. Επίσης, η φύση προνοεί ώστε να προστατεύονται σε περίπτωση που το σεξ είναι λίγο παραπάνω ενθουσιώδες απ’ ότι πρέπει.

Τι γίνεται αν μείνει το προφυλακτικό μέσα μου;


Τα καλά νέα είναι ότι δεν πρόκειται να χαθεί ή να κινηθεί προς τα πάνω. Οπότε μην φοβάσαι ότι θα βήξεις και θα πεταχτεί έξω! Για να το αφαιρέσεις κάτσε οκλαδόν και βάλε το δάχτυλό σου μέσα μέχρι να το νιώσεις. Αν δεν μπορείς να το βρεις, μια επίσκεψη στον γυναικολόγο είναι απαραίτητη. Ούτως ή άλλως όμως θα πρέπει να τον επισκεφτείς γιατί μαζί με το προφυλακτικό χάθηκε και το σπέρμα. Δεν θέλεις να μείνεις έγκυος ή να κολλήσεις κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.

Το πολύ σεξ θα κάνει τον κόλπο μου να χαλαρώσει;

Μάλλον το αντίθετο. Ο κόλπος μίας γυναίκας πρέπει να χρησιμοποιείται συχνά για να διατηρείται σωστά. Όμως ένας τοκετός και το πέρασμα του χρόνου μπορεί πράγματι να χαλαρώσουν τους μυς. Το συστηματικό σεξ θα κρατήσει τον κόλπο σου πιο σφιχτό.

Θα πάθω τίποτα αν καταπιώ σπέρμα;

Από την μία πλευρά, πρέπει να ξέρεις ότι το σπέρμα αποτελείται κυρίως από νερό και βλέννα. Σε αυτό υπάρχουν συστατικά όπως κιτρικό οξύ, άλας, χλωριούχο, αμμωνία, ασκορβικό οξύ, ασβέστιο, διοξείδιο του άνθρακα και χοληστερίνη.

Αν όμως ο παρτενέρ σου έχει κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, τότε υπάρχει πρόβλημα. Σκέψου ότι με αυτό τον τρόπο μπορείς να κολλήσεις από γονόρροια, χλαμύδια, ηπατίτιδα Β μέχρι και τον ιό του HIV.

Βέβαια, μόνο και μόνο η επαφή του στόματός σου με το πέος του μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπη με διάφορα νοσήματα όπως έρπη, σύφιλη ή και κονδυλώματα αν είναι σε έξαρση.

Τουλάχιστον όμως, ξέρεις ότι το σπέρμα δεν είναι παχυντικό, καθώς μία «δόση» έχει μόνο πέντε θερμίδες!




Πηγή: followme.gr