Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

Δεν θα το πιστεύεις! Αυτές οι sex dolls είναι κούκλες και έχουν σχέση με αληθινούς άντρες!Πριν κρίνεις ρεαλιστικά ότι αυτή η πράξη τους είναι τουλάχιστον creepy (που είναι) ρίξε μια ματιά!ως σου έχει τύχει ποτέ να παρακολουθήσεις το ντοκιμαντέρ " Guys and Dolls" στο Channel 5; Η αλήθεια είναι ότι επειδή προβαλλόταν στο εξωτερικό μπορεί και να μην έχει πέσει στην αντίληψή σου. To ντοκιμαντέρ δείχνει ψεύτικες κούκλες που έχουν σχέση με άντρες. Κανονική σχέση.

Τους φέρονται λες και είναι πραγματικές. Και πριν κρίνεις ρεαλιστικά ότι αυτή η πράξη τους είναι τουλάχιστον creepy (που είναι) ρίξε μια ματιά στις παρακάτω κούκλες και θα δεις ότι και εσύ μπορείς να πέσεις στην παγίδα να θεωρήσεις ότι είναι αληθινές (εντάξει όχι να κάνεις και σχέση!).

Η Stacy Leigh είναι η ταλαντούχα φωτογράφος μόδας, από την Νέα Υόρκη, που κρύβεται πίσω από αυτό το πετυχημένο concept φωτογράφησης που δείχνει αυτές τις sex dolls να φαίνονται σαν πραγματικές!Η Stacy επέλεξε προσεκτικά τα μέρη όπου θα γίνει η φωτογράφηση και προσπάθησε όσο μπορούσε από sex dolls να τις κάνει να φαίνονται πιο normal, πιο οικείες, πιο καθημερινές και όχι δεν είναι μόνο για σεξουαλική χρήση.

Πηγή: followme.gr