Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015

Ο αυνανισμός γίνεται μάθημα στο Πανεπιστήμιο Sheffield


Και όμως, συνέβη και αυτό στη Μεγάλη Βρετανία, αφού ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια έκανε μάθημα κι έβαλε στο πρόγραμμά του και μάθημα αυνανισμούΤο πανεπιστήμιο του Sheffield αποφάσισε να βάλει στο πρόγραμμά του ένα νέο μάθημα, το «The Art of Masturbation» (η τέχνη του αυνανισμού), το οποίο θα παρακολουθήσουν πάνω από 200 φοιτητές της αγγλικής φιλολογίας, οι οποίοι θα κερδίσουν περισσότερους βαθμούς για το πτυχίο τους.Το μάθημα έχει τις θεματικές ενότητες: Ευχαρίστηση, αυτοέλεγχος, αυτοερωτισμός.

Καθηγητής θα είναι ο Dr. Fabienne Collignon και η εξεταστέα ύλη θα περιλαμβάνει βιβλία που αναλύουν τον αυνανισμό, όπως τα Jane Austen, The Masturbating Girl, Hardcore: Power, Pleasure and the Frenzy of the Visible, Solitary Sex: A Cultural History of Masturbation και Walt Whitman: The Spermatic Imagination by Harold Aspiz.

Δεν ξέρω αν το μάθημα περιλαμβάνει εργαστήρια, αλλά μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρον το να πάρεις πτυχίο με ντοκτορά στον αυνανισμό και στην αυτοικανοποίση..Πηγή: parapolitika.gr