Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Γιατί οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές;


Eδώ και δεκαετίες κυριαρχεί η πεποίθηση ότι οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές, με αποτέλεσμα οι υπόλοιπες γυναίκες να τις ζηλεύουν.Γιατί συμβαίνει όμως αυτό;
1. Oι ξανθιές είναι πιο εντυπωσιακές.
Αντικειμενικά, το ανοιχτόχρωμο μαλλί είναι αυτό που κερδίζει το μάτι από την πρώτη στιγμή.

2. Οι πιο σέξι διάσημες είναι ξανθιές.
Μarilyn Monroe, Brigitte Bardot, Pamela Anderson, Scarlett Johansson, Kate Upton και Αλίκη Βουγιουκλάκη, Γωγώ Μαστροκώστα, Ελένη Μενεγάκη, Δούκισσα Νομικού από Ελληνίδες, είναι μερικές μόνο από τις κυρίες που το αποδεικνύουν. Έχοντας λοιπόν αυτές ως εμφανισιακά πρότυπα, οι άντρες έχουμε μάθει να αναζητάμε το ξανθό μαλλί!3. Οι ξανθιές συνδυάζουν το σέξι στοιχείο με το γλυκό.
Σε αντίθεση με τις μελαχρινές που έχουν κάτι πιο άγριο ή τις καστανομάλλες που είναι κάπως πιο αδιάφορες, οι ξανθιές καταφέρνουν να τα συνδυάζουν όλα: το νάζι με το σεξαπίλ.


4. Οι ξανθιές είναι πιο ιδιαίτερες.
Στη χώρα μας, όπως και στις υπόλοιπες μεσογειακές, οι ξανθιές γυναίκες είναι πιο "σπάνιο είδος". Και όσοι λένε πως "όλες πια έχουν γίνει ξανθιές", μάλλον ζουν στον κόσμο της τηλεόρασης.


5. Οι πιο πλούσιοι άντρες στον κόσμο προτιμούν τις ξανθιές.
Θέλουν δίπλα τους μια γυναίκα ποθητή ίσως και για να την επιδεικνύουν και να "μπαίνουν" στο μάτι των υπολοίπων.
6. Οι ξανθιές γυναίκες είναι πιο δυναμικές.
Ειδικά οι βαμμένες, αποπνέουν μια αυταρέσκεια και ένα δυναμισμό που εντυπωσιάζει τους περισσότερους άντρες και τους κάνει να θέλουν να τις κατακτήσουν.
7. Οι ξανθιές διαπρέπουν περισσότερο στην καριέρα τους.
Kαι αυτό σχετίζεται με το δυναμισμό που προαναφέραμε. Η αυτοπεποίθηση και η επιθετική τους συμπεριφορά δεν αργεί να τις καταξιώσει. Αυτή η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός είναι ακόμη ένας λόγος που προκαλεί τους άντρες να τις κατακτήσουν.
8. Oι ξανθιές είναι πιο κλασάτες.
Το ξανθό μαλλί (εντάξει, όχι σε όλες τις περιπτώσεις), σε σχέση με τα σκουρόχρωμα χαρακτηριστικά, δείχνει πιο αριστοκρατικό.

treloi.eu


Πηγή: