Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Μητέρα με πονοκεφάλους επισκέπτεται το γιατρό νομίζοντας ότι έχει όγκο, η αλήθεια όμως είναι πολύ πιο σοκαριστική!


Μερικές φορές ο πονοκέφαλος είναι απλά ένας πονοκέφαλος. Αλλά για την 31 ετών μητέρα από το Texas ο πονοκέφαλος ήταν προειδοποίηση.




Μετά από 9 μήνες συνεχόμενους πονοκεφάλους, ήξερε πλέον ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην υγεία της. Οι γιατροί της Yadira Rostro αποφάσισαν να κάνουν μαγνητική στον εγκέφαλο της .

Όταν τα αποτελέσματα έδειξαν μια ανωμαλία , οι γιατροί αρχικά πίστευαν ότι πρόκειται για όγκο. Ακόμα και τα συμπτώματα της παρεπεμπτάν σε όγκο, είχε ελαχιστοποιηθεί η όρασή της και είχα συνέχεια ναυτία και ζαλάδες επιπλέον με τους συνεχόμενους πονοκεφάλους. Αλλά τελικά έκαναν λάθος. Με μια πιο προσεκτική εξέταση διαπίστωσαν ότι η Rostro δεν είχε όγκο.

Η ανωμαλία που έβλεπαν , ήταν η παρουσία αυγών από σκουλήκια ταινία, στη βάση του εγκέφαλου της. Με επέμβαση , οι γιατροί κατάφεραν και αφαίρεσαν οχτώ αυγά.
Πλέον αυτή η μητέρα θεωρεί τυχερό τον εαυτό της που ζει ακόμα. Ο γιατρός της λέει ότι πιθανόν να κόλλησε το παράσιτο σε ένα ταξίδι που είχαν πάει στο Μεξικό 2 χρόνια πριν την επέμβαση , οπού πιθανόν να κατανάλωσαν μολυσμένο φαγητό.

Είναι μια σπάνια πάθηση αλλά δυστυχώς υπαρκτή. Τώρα πλέον οι πονοκέφαλοι έχουν εξαφανιστεί και η όρασή της είναι πολύ καλύτερα.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Το βίντεο περιέχει εικόνες που ενδεχομένως κάποιοι θεατές να θεωρήσουν σκληρές .


Πηγή: fumara.gr