Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ! Δείτε την Κέιτ Άπτον χωρίς μακιγιάζ και με κοιλίτσα


Αν την έχεις στο μυαλό σου ως μια ανυπέρβλητη θεότητα, τότε καλύτερα να μην σου χαλάσουμε το όνειρο και να αποχωρήσεις από αυτό το κείμενο. Αν πάλι είσαι από αυτούς που αναζητούν ένα ψεγάδι στις πανέμορφες γυναίκες για να τις κάνουν πιο προσιτές στο μυαλό τους, τότε αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία.



Η Κέιτ Άπτον έχει αποθεωθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Με αφορμές τις φωτογραφίσεις της όλοι οι άντρες έχουμε θαυμάσει το στήθος της και έχουμε φανταστεί τον εαυτό μας δίπλα της. Το πληθωρικό της στήθος κάνει τους πάντες να παραβλέπουν ότι η Κέιτ, χωρίς την γκλαμουριά του μόντελινγκ, είναι ένα απλό κορίτσι και όχι τόσο θεϊκή όσο φανταζόμαστε.


Στην τελευταία της εμφάνιση βλέπουμε γιατί είναι ωραίο για μια εντυπωσιακή γυναίκα όπως η Άπτον, να δείχνει και τις λιγότερο εντυπωσιακές πλευρές της καθημερινότητας της.

Φορώντας σορτσάκι και φανελάκι, η Κέιτ βγαίνει άβαφη στο δρόμο για να πάει βόλτα τον σκύλο της, ενώ φαίνεται και η κοιλίτσα της, που πάντα την είχε, αλλά ποτέ δεν τη βλέπαμε, γιατί το μάτι εστίαζε αλλού.

Η Κέτι δεν είχε πάντως κανένα πρόβλημα να βγάλει τα γυαλιά της και να χαμογελάσει στο φακό δείχνοντας ότι δεν έχει ζήτημα να τσαλακώσει την εικόνα της, ενώ το σορτσάκι άφηνε τα πόδια της να κάνουν το αντίβαρο στην απομυθοποίηση.





Πηγή: http://www.toratora.gr