Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ISIS. ΤΩΡΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ....EUROVISION !!!


Αναστάτωση έχει προκαλέσει σε όλη την Ευρώπη η ανακοίνωση του ISIS πώς θα χτυπήσει με εκρηκτικά τον χώρο που θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός της Eurovision τον Μάιο του 2016 στη Σουηδία. .



Στην ανακοίνωσή του, το



ISIS αναφέρει πως η Eurovision αποτελεί το σύμβολο του σύγχρονου ευρωπαϊκού πολιτισμού και θα πρέπει να συντριβεί.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, δεκάδες αδελφοί μαχητές θα ντυθούν αδελφές και θα μπουν στο χώρο που θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός της Eurovision, ζωσμένοι με εκρηκτικά και κρατώντας Καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Eurovision, το Ισλαμικό Κράτος είναι εξαγριωμένο επειδή έκανε αίτηση συμμετοχής στον διαγωνισμό αλλά απορρίφθηκε επειδή δεν ανήκει στην Ευρώπη.

Το Ισλαμικό Κράτος αντιδρά στην απόρριψη της συμμετοχής του στην Eurovision - με τα δυο αγόρια που βλέπετε στην φωτογραφία



και το τραγούδι «Αλλάχ Ακμπάρ γιε γιε γιε»- και εκφράζει την οργή του για την αδικία σε βάρος του, αφού το Ισραήλ συμμετέχει στην Eurovision αν και δεν βρίσκεται στην Ευρώπη.

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες είναι αποφασισμένοι να απαντήσουν δυναμικά στην απειλή του ISIS να χτυπήσει την Eurovision, και σκοπεύουν να είναι όλοι μαζί στην πρώτη σειρά, για να στείλουν μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας στους λαούς της Ευρώπης.

Η Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε πως «η Eurovision είναι ένας από τους πυλώνες του σύγχρονου ευρωπαϊκού πολιτισμού και δεν θα επιτρέψουμε στο ISIS να αμφισβητήσει τις αξίες και τα ιδανικά της Ευρώπης».

Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει με την παρουσία όλων των ηγετών της Ευρώπης στο χώρο που θα γίνει ο διαγωνισμός της Eurovision είναι πως εκείνο το βράδυ μπορεί να γίνονται και τίποτα ποδοσφαιρικοί αγώνες, οπότε κάποιοι θα πρέπει να πάνε στα γήπεδα γιατί και το ποδόσφαιρο είναι μαζί με την Eurovision ένας από τους πυλώνες του σύγχρονου ευρωπαϊκού πολιτισμού.


Πηγή: Pitsirikos