Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Συνδέουν τα smart phones με... τα sex toys με στόχο τα $21 δισ. έως το 2019



Μήπως η σεξουαλική σας ζωή χρειάζεται καλύτερη... σύνδεση;



Ανεξάρτητα του τι θα απαντήσει ο καθένας, υπάρχουν ορισμένες εταιρείες που θεωρούν ότι αυτό που λείπει από τα σεξουαλικά βοηθήματα ή sex toys είναι η δυνατότητα να συνδέονται με... έξυπνες συσκευές κινητής τηλεφωνίας!

Από τη στιγμή που σχεδόν τα πάντα μπορούν να συνδεθούν στο Internet – από λάμπες έως ρολόγια – γιατί να μην συμβαίνει αυτό και σε έναν... δονητή; Μάλιστα οι εταιρείες που κατασκευάζουν τέτοιου είδους προϊόντα υποστηρίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούν να βοηθήσουν ζευγάρια τα οποία χωρίζει μεγάλη χιλιομετρική απόσταση.



«Εάν ο ένας σύντροφος είναι στο σπίτι και ο άλλος λείπει μακριά, τότε μπορούν να «συνδεθούν» και να ζήσουν τις δικές τους στιγμές χωρίς τη χρήση... τηλεκοντρόλ», υποστηρίζει στο CNBC, ο Frank Ferrari, πρόεδρος της εταιρείας We-Vibe.

Η We-Vibe πωλεί αρκετές συσκευές που μπορούν να συνδεθούν με ένα έξυπνο κινητό, όπως για παράδειγμα δονητές. Μάλιστα οι εν λόγω δονητές μπορούν να λειτουργήσουν και από... απόσταση, δηλαδή κάποιος άλλος – εφόσον φυσικά το επιθυμεί ο χρήστης – μπορεί να καθορίσει τον τρόπο αλλά και την ένταση λειτουργίας τους! Επίσης διαθέτουν και videolink προκειμένου οι σύντροφοι να μπορούν να βλέπουν ο ένας τον άλλο.



Η We-Vibe δεν.. τρελάθηκε, με δεδομένο ότι η αξία της αγοράς sex (προφυλακτικά, εσώρουχα και sex toys) υπολογίζεται σήμερα στα 16 δισ. δολάρια και αναμένεται να φθάσει στα 21 δισ. δολάρια έως το 2019, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας TecNavio.

Πάντως, όπως παραδέχεται ο Soumyadip Rakshit, επικεφαλής της εταιρείας MysteryVibe, οι καταναλωτές είναι ακόμη διστακτικοί στην χρήση τέτοιου είδους συσκευών.

Όσο για τους επιστήμονες, υποστηρίζουν ότι τέτοιου είδους συσκευές μπορούν να ενισχύσουν τη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών και να τις προσφέρουν νέες διαστάσεις. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει στο CNBC, η Rebecca Dakin, ειδική σε θέματα sex και ιδιοκτήτρια της ιστοσελίδας Great British Sexpert.


Πηγή: newmoney.gr