Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015

Αύξηση της θητείας στους 12 μήνες - Η πρόταση βόμβα του Καμμένου


Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί για τις σκέψεις του υπουργού ΕθνικήςΆμυνας, Πάνου Καμμένου, σχετικά με το θέμα της στρατιωτικής θητείας κάνει σήμερα ο «Βηματοδότης».

Αφού τονίζει ότι ο κ. Καμμένος παίρνει πίσω όσα εξήγγειλεγια στράτευση των γυναικών αποκαλύπτει ότι στις σκέψεις του υπουργού ήταν και η αύξηση της θητείας, όμως η αντίδραση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ τον υποχρέωσε να μην κάνει πράξη τη σκέψη του αυτή. Αναλυτικά το δημοσίευμα του «Βηματοδότη»:
Τα παίρνει πίσω τώρα τα όσα εξήγγειλε για υποχρεωτική στράτευση γυναικών ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Π. Καμμένος. Βεβαίως δεν το λέει ευθέως ότι μπαίνει στο ψυγείο η πρωτοβουλία του, αλλά αφήνει να διαρρεύσει ότι «μια κουβέντα κάναμε, μια σκέψη ήταν, μια πρόταση και τίποτα άλλο».
Και τούτο βεβαίως γίνεται μετά το «άδειασμα» που του έγινε από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση (περιλαμβανομένου, όπως έμαθα, και του Μαξίμου, που και αυτό διέρρεε ότι δεν περιλαμβάνεται η στράτευση γυναικών στο κυβερνητικό πρόγραμμα), αλλά και από το κόμμα.
Εκείνο που πιθανόν να μη γνωρίζετε είναι ότι υπήρχαν και άλλες«σκέψεις» ή «κουβέντες» από το υπουργείο Αμυνας. Οπως ας πούμε αύξηση της θητείας στους 12 μήνες, πλην όμως προτού καν δημοσιοποιηθεί η «σκέψη» έδειξε τα δόντια της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και σταμάτησε.Πηγή: http://tsekouratoi17.blogspot.gr/