Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

7 λόγοι που οι γυναίκες με «μπουτάκια», είναι η αδυναμία των ανδρών. Ο 3ος σημαντικότερος όλων


Φαίνεται να είμαστε σε μία εποχή που είναι πολύ δύσκολο να αποφύγουμε τις ανασφάλειες για το σώμα μας, κάτι που είναι πολύ άσχημο.




Είτε πολύ αδύνατοι, είτε πολύ μεγάλοι, οι περισσότεροι άντρες και γυναίκες δεν τα έχουν βρει απόλυτα με την εικόνα του εαυτού τους.

Από προσωπική εμπειρία, το τέλειο σώμα είναι ένας μύθος, αυτό που έχει σημασία είναι να νιώθεις τέλεια με το σώμα σου, να είσαι υγιής και να εκτιμάς αυτό που είσαι.

Με αυτό δεν θέλουμε να εννοηθεί ότι οι “καμπύλες” είναι ο ΜΟΝΟΣ δρόμος, αλλά σίγουρα στο χώρο της μόδας και γενικότερα στη βιομηχανία της ομορφιάς είναι αρκετά υποτιμημένες.

1. Μεγάλοι μηροί συνήθως σημαίνουν και μεγάλα oπiσθια
Πολλές ξοδεύουν ώρες στα γυμναστήρια προσπαθώντας να πετύχουν ένα καλό αποτέλεσμα. Η επιστήμη επίσης λέει πως γυναίκες με πλούσιο πισω μέρος είναι δυνατότερες και πιο υγιείς…

2. Θα έχετε μεγαλύτερη αντοχή στο χορό
Έχετε δει την Beyonce να χορεύει, σωστά; Δεν κουράζεται με τίποτα και μπορεί να χορεύει για όλο το βράδυ!

3. Οι καμπύλες είναι καuτές
Όποιος σας πει πως η Marilyn Monroe δεν ήταν ένα απίστευτο θηλυκό, σας λέει ψέματα. Μην κρύβετε τις καμπύλες σας, εκτιμήστε τον εαυτό σας!


4. Το να αποδεχτείς τον εαυτό σου θα αλλάξει και τη ψυχολογία σου
Ένα πράγμα που σίγουρα χρειάζεται η εποχή μας, είναι να αποδεχτούμε όλους τους υγιείς σωματότυπους. Αυτό όμως ξεκινάει από το να αποδεχτούμε τον δικό μας.

5. Η καρδιά σου θα σε ευγνωμονεί
Μία Δανέζικη έρευνα το 2009 βρήκε πως οι μεγαλύτεροι μηροί μειώνουν τον κίνδυνο για καρδιακά προβλήματα και αυξάνουν το προσδόκιμο ζωής. Αυτές που είχαν πιο λεπτούς μηρούς, δεν είχαν αρκετή μυική μάζα για να διαχειριστούν σωστά την ινσουλίνη. Ευχαριστούμε επιστήμη!

6. Οι μεγαλύτεροι μηροί θα σας δώσουν απίστευτες αντοχές
Όπως είπαμε και πριν, οι μεγάλοι μηροί συνδέονται με την αντοχή. Ξεχάστε τα στερεότυπα και δοκιμάστε όλες αυτές τις τρελές στάσεις που απαιτούν γυμνασμένα πόδια. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη.

7. Το δυνατό είναι πιο ελκυστικό από το αδύνατο
Άμα έχεις δυνατούς και μεγάλους μηρούς μην νιώθεις άβολα γι’αυτό. Η ζωή είναι πολύ αγχωτική για να μην δέχεσαι και να μην αγαπάς το σώμα που έχεις… Αποδέξου το!

Όπως και να έχει, δεν λέμε ότι το ένα είναι σωστό και το άλλο λάθος, απλά λέμε ότι οι μεγάλοι μηροί είναι πολύ ελκυστικοί όπως και υγιείς και τους δείχνουμε την αγάπη μας!


Πηγή: http://www.stroumfaki.org