Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Η Ρία Αντωνίου μαγειρεύει με τα εσώρουχα και δε γίνεται να μην δοκιμάσειςΑυτή την περίοδο ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα στο Μαϊάμι. Εδώ και πολλά χρόνια έχει ανοίξει τα φτερά της και κυνηγάει ό,τι μπορεί στο εξωτερικό.Συμμετέχει σε φωτογραφία πρότζεκτ, ποζάρει για τον φακό γνωστών φωτογράφων και κάνει βήματα που θα την φέρουν πιο κοντά σε μεγαλύτερες δόξες. Στην Ελλάδα πάντως έχει κατακτήσει τα πάντα και μας αφήνει να την θαυμάζουμε.
Μπορεί να μην φτάνουν πάντα σε εμάς τα όσα κάνει, αλλά χάρη στο Instagram έχουν όλοι την ευκαιρία να δουν τι κάνει η Ρία. Να μην ξεχνούν πόσο γυναικάρα είναι. Κι όταν λέμε γυναικάρα δεν μιλάμε μόνο για το σώμα και το πρόσωπο της. Αναφερόμαστε και στη γενικότερη συμπεριφορά με την οποία κινείται και φέρεται. Μέρος του sex appeal και της γοητείας της δεν είναι μόνο τα επίκτητα χαρακτηριστικά, αλλά και ο τρόπος που τα αναδεικνύει.
Στην φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram για παράδειγμα την βλέπουμε να στέκεται πάνω από την κατσαρόλα που βράζουν τα μακαρόνια και να δοκιμάζει ένα από αυτά για να δει αν είναι al dente, μιας και είναι ιταλοτραφής. Α, ξεχάσαμε μια λεπτομέρεια. Η Ρία μαγειρεύει με τα εσώρουχα!
Πηγή: toratora.gr