Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Έτσι μπορούν να τσεκάρουν οι άντρες αν η σύντροφος τους έκανε σeξ με άλλον!


Πώς μπορεί να καταλάβει ένας άνδρας αν η σύντροφός του είχε την ίδια μέρα άλλη σeξουαλική επαφή;




Πρακτικά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να το καταλάβει όπως επίσης δεν μπορεί να το καταλάβει και ο γυναικολόγος στην ενδεχόμενη ιατρική γυναικολογική εξέταση αν η γυναίκα έχει φροντίσει να κάνει μετά τη σeξουαλική επαφή κολπική πλύση ή αν έχει χρησιμοποιήσει προφυλακτικό.

Μπορεί μια γυναίκα να κρύψει από το σύντροφό της την επαφή με άλλον άνδρα;

Αν κάνει κολπική πλύση ή έχει χρησιμοποιηθεί προφυλακτικό όπως είπαμε και στην προηγούμενη ερώτηση μπορεί εύκολα να κρύψει μια γυναίκα το τι προηγήθηκε με άλλον άνδρα. Κινδυνεύει να προδοθεί μόνο από τις ατέλειες του μακιγιάζ της.

Οι συχνές σeξουαλικές επαφές της γυναίκας με διαφορετικούς συντρόφους δημιουργούν πρόβλημα στο γεννητικό της σύστημα;

Υπάρχει κίνδυνος φλεγμονών από σeξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα αν δεν υπάρχει προφύλαξη. Σήμερα θεωρείται ότι η έξαρση της εμφάνισης μιας σειράς από σeξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα όπως του έρπητα των γεννητικών οργάνων, των οξυτενών κονδυλωμάτων κτλ. Αλλά και άλλων χρόνιων φλεγμονών των γεννητικών οργάνων που ταλαιπωρούν περισσότερο τις γυναίκες οφείλονται στη σeξουαλική δραστηριότητα με πολλούς και διαφορετικούς συντρόφους.

Πόσες σeξουαλικές επαφές έχει ανάγκη ο οργανισμός της γυναίκας και πόσες του άνδρα τον μήνα;

Ο αριθμός και ο ρυθμός των σeξουαλικών επαφών είναι διαφορετικός για κάθε ζευγάρι. Ο οποιοσδήποτε ρυθμός θεωρείται φυσιολογικός αρκεί να ικανοποιεί και τους δυο και να μην είναι μηδενικός. Η ποιότητα της σeξουαλικής ζωής ενός ζευγαριού δεν μπορεί να αξιολογηθεί με αριθμούς.


Πηγή: kamikaze.gr