Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Τα σημάδια που μαρτυρούν ότι ένας άντρας είναι ... ΧΑΛΙΑ στο ΣEΞ!


Μπορεί να μην είμαστε ειδικοί, αλλά θεωρούμε ότι κάποια πράγματα που μπορείς να διαβάσεις περί σεξ, περιέχουν μεγάλη δόση αλήθειας.



Για το λόγο αυτό λοιπόν, μπορεί να σε συμβουλεύουμε και να σου δίνουμε κάποια tips περί σεξ και σχέσεων, αλλά είναι και κάποιες φορές που ακόμα και η… επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Ποιος μπορεί άλλωστε να καταλάβει και να ξέρει εκ των προτέρων αν κάποιος ή κάποια είναι καλή στο σεξ ή όχι; Πόσες φορές μπορεί να έχουμε πει για κάποιον ότι είναι ξενέρωτος και τελικά να αποδεικνύεται μάστερ στο κρεβάτι; Κι όμως φίλη μου, με λίγη περισσότερη παρατήρηση και λίγη περισσότερη προσοχή και λεπτομέρεια, πιστεύουμε ότι είσαι σε θέση να αντιληφθείς αν ο άντρας που έχεις απέναντί σας πρόκειται να σου χαρίσει καuτές και αξέχαστες βραδιές, ή καλύτερα να μην μπεις καν στη διαδικασία να προχωρήσεις μαζί του γιατί απλά θα χάσεις το χρόνο σου! Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια βασικότατα σημάδια που μαρτυρούν αν ένας άντρας είναι καλός ή όχι στο σεξ πολύ πριν… βρεθείτε σε ιδιαίτερες στιγμές!

1. Ο τρόπος που φιλάει: Μπορεί πολλοί να αντιδρούν σε αυτό και να υποστηρίζουν ότι ουδεμία σχέση έχει το ένα με το άλλο, αλλά εμείς, και όχι μόνο εμείς, πιστεύουμε ακράδαντα ότι φιλί και σ3ξ είναι άρρηκτα συνδεδεμένα! Πώς είναι άλλωστε δυνατόν ένας άντρας ο οποίος φιλάει άγαρμπα και κάθε φορά σου… κόβει τουλάχιστον ένα κομμάτι από τα χείλη, με τα δαγκωματάκια, που κάποια του είπε κάποτε ότι είναι σέξι, χωρίς να ισχύει, να είναι καλός και αποτελεσματικός στο κρεβάτι; Άγαρμπο το φιλί; Άγαρμπο και το σεξ! Βιαστικό το φιλί; Βιαστικό και το σεξ! Όχι ότι δεν υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά εμείς φταίμε που το 99% των αντρών είναι έτσι;

2. Δεν έχει μαζί του πρoφυλακτικά: Προτού διαμαρτυρηθείς και πείς ότι αυτό δεν αποτελεί κριτήριο, οφείλουμε να σου εξηγήσουμε τι εννοούμε: Εκτός του ότι το πρoφυλακτικό κρίνεται απαραίτητο, και κοινωνικό μήνυμα, ο άντρας δεν έχει τη σχέση που έχουμε εμείς με το μικρό αυτό αντικείμενο! Μπορεί λοιπόν ένα πολύ μικρό ποσοστό γυναικών να κουβαλάει πρoφυλακτικά πάντα και παντού, αλλά για τους άντρες αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τσέπης ή του πορτοφολιού τους γιατί πολύ απλά τους τυχαίνουν περισσότερα απρόοπτα ή τουλάχιστον τα προκαλούν! Όταν λοιπόν ένας άντρας ούτε που σκέφτεται να πάει να αγοράσει πρoφυλακτικά, τότε μάλλον είναι καιρό εκτός παιχνιδιού και μάλλον έχει αδρανήσει! Εκτός πια αν πρόκειται για μεγάλο ταλέντο και απλά περνάει τη φάση του! Αλλά πιστεύουμε ότι τα συγκεκριμένα ταλέντα δεν χάνονται ποτέ!

3. Δεν παραδέχεται ποτέ ότι αυνaνίζεται: Το θέμα εδώ, δεν είναι το αν είναι ειλικρινής μαζί σου ή όχι! Προφανώς και ψεύδεται και δεν το κάνει και καλά. Το θέμα είναι ότι αν ένας άντρας δεν είναι σε θέση να παραδεχτεί ανοιχτά, ότι κάνει κάτι εντελώς φυσιολογικό, είναι κομματάκι δύσκολο να μπορέσει να απελευθερωθεί στο κρεβάτι και να κάνει… παπάδες, για να μιλήσουμε και στην αντρική διάλεκτο! Από την άλλη, αν τυχόν λέει την αλήθεια, αν το τονίζουμε, τότε λυπούμεθα αλλά πραγματικά έχεις την απεριόριστη συμπαράστασή μας! Γιατί φίλη μου όπως και να το κάνουμε, αν τελικά πει ότι δεν αυτοικανοποιείται και είναι και αλήθεια, τότε το θέμα του είναι αρκετά περίπλοκο!



Πηγή: http://www.stroumfaki.org