Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Όταν βρήκε αυτό το μενταγιόν, κοινοποίησε μία φωτογραφία του στο Facebook. Λίγες μέρες μετά, πήρε ΑΥΤΟ το μήνυμα


Όταν η Adrienne Bird είδε μια δημοσίευση για ένα χαμένο μενταγιόν στο Facebook, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να αισθανθεί το δικό της μενταγιόν, που πάντα κρεμόταν σε μια αλυσίδα γύρω από το λαιμό της.



Αυτό δεν ήταν ένα οποιοδήποτε παλιό μενταγιόν, καθώς περιείχε κάτι ιδιαίτερο σημαντικό για την Adrienne: μια μικρή ποσότητα από τις στάχτες της μητέρας της, που είχε πεθάνει δύο μήνες πριν από καρκίνο του μαστού.

Προς έκπληξή της, βρήκε ότι το μενταγιόν και η αλυσίδα δεν ήταν πλέον γύρω από το λαιμό της ήταν, στο διαμέρισμά της ή οπουδήποτε μπορούσε να βρεθεί. Εκείνη αμέσως ήρθε σε επαφή με το πρόσωπο που έκανε τη δημοσίευση στο Facebook, για να ανακαλύψει λεπτά αργότερα ότι θα έπαιρνε το μενταγιόν πίσω!

Το μικρό μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς πιθανώς να τραβήχτηκε από τον εγγονό της, προφανώς ένα ατύχημα, αλλά παρ “όλα αυτά πολύ ατυχές. Αυτό ήταν κατά τη διάρκεια μιας μέρας στο πάρκο ψυχαγωγίας, και η ίδια δεν πρόσεξε ότι της είχε φύγει.

Λίγες μόνο ώρες αργότερα, ο δεκάχρονος James Metcalf βρήκε το μενταγιόν και το έδωσε αμέσως στη μητέρα του. Στη συνέχεια, η μητέρα δημοσίευσε στο Facebook σχετικά με αυτό, συνειδητοποιώντας τη σημασία του, βλέποντας τις στάχτες στο εσωτερικό του. Η φωτογραφία έγινε viral, καθώς οι άνθρωποι συνεχώς τη μοιράζονταν, ελπίζοντας να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του μενταγιόν.

Από κάποιο θαύμα, η Adrienne Bird είδε τη δημοσίευση και ήρθε σε επαφή – τα υπόλοιπα ανήκουν στο παρελθόν. Σε αντάλλαγμα για την εύρεση του μενταγιόν της, η Bird έχει χαρίσει στον James μικρά δωράκια, όπως γάντια ποδοσφαίρου και βραχιόλια, σύμφωνα με το LittleThings.com.

Μοιραστείτε αυτή την ιστορία, αν νομίζετε ότι περισσότερα παιδιά θα πρέπει να είναι όπως ο James!



Πηγή: