Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Non- stop ερωτικό πάρτι στο Πήλιο με 1500 ευρώ



Ένα τριήμερο σεξ – πάρτι με συνεχείς ανταλλαγές συντρόφων και ομαδικά «παιχνίδια» απήλαυσαν όσοι έδωσαν 1500 ευρώ και παρευρέθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο του Πηλίου.



Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Εspresso» στις 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου πολυτελέστατο ξενοδοχείο του Πηλίου ήταν κλειστό για το κοινό αφού φιλοξένησε αρκετούς swingers οι οποίοι απόλαυσαν ένα τριήμερο σεξ-πάρτι. Τη διοργάνωση ανέλαβε το «Prive Club», το μεγαλύτερο site για swingers στη χώρα.

«Από την πρώτη στιγμή που οι διοργανωτές ενημέρωσαν τα μέλη του site για το τριήμερο έγινε χαμός», ανέφερε στην εφημερίδα άνθρωπος που γνώριζε καλά τα όσα συνέβησαν. «Αν και η τιμή ήταν ιδιαίτερα τσουχτερή καθώς έφτανε τα 1.500 ευρώ για κάθε ζευγάρι, το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο, που πολλά έμειναν έξω».


Οι swingers δεν άφησαν δωμάτιο για δωμάτιο, ενώ έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στην πισίνα και στο spa όπου απόλαυσαν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηδονής. Κλου του τριημέρου ήταν οι glory holes («τρύπες ηδονής») μέσα από τις οποίες μπορούσε οποιοδήποτε ζευγάρι να παρακολουθήσει ένα άλλο κατά τη διάρκεια των περιπτύξεων του.




Πηγή: koolnews.gr