Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! Μια 48χρονη ερωτεύτηκε έναν αρχιμανδρίτη και ΠΑΡΑΤΗΣΕ την οικογένεια της για χάρη του και στο τέλος ανακάλυψε...!!!


Ένα ερωτικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή αρχιμανδρίτη στρατιωτικό ιερέα με βαθμό λοχαγού, απασχόλησε τους τελευταίους μήνες την τοπική κοινωνία της Λήμνου.




Η Χρυσάνθη, η γυναίκα που διατηρούσε σχέση με τον Αρχιμανδρίτη βρέθηκε στην εκπομπή «Μίλα» και αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά γι' αυτό τον παράφορο δεσμό.

Ήταν παντρεμένη είχε αποκτήσει τρία παιδιά και ξαφνικά γνώρισε τον μοναχό σε ένα μοναστήρι της περιοχής της. Ένιωσε άνετα μαζί του και άρχισε να του μιλά για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στο γάμο της.
Δύο χρόνια αργότερα ήρθε ο έρωτας όπως λέει η ίδια: «Με βοηθούσε πάρα πολύ. Μου έδινε συμβουλές. Και με δική του προτροπή γίναμε ζευγάρι».
Όπως υποστηρίζει ο δεσμός κράτησε 11 χρόνια. Ο μοναχός έγινε στρατιωτικός ιερέας στην Βόρεια Ελλάδα και η 48ρονη τον ακολούθησε μαζί με την κόρη της. Τα χρόνια στην αρχή κυλούσαν όμορφα.
Μάλιστα, κάποιες φορές η 48χρονη γυναίκα εμφανιζόταν σαν αδερφή του και άλλοτε σαν ζευγάρι. Ζούσαν με τον φόβο της αποκάλυψης.
Σύμφωνα με την Χρυσάνθη όλα άλλαξαν όταν ο Αρχιμανδρίτης πήρε μετάθεση σε νησί. Τότε είδε μπροστά της έναν άλλο άνθρωπο αφού στη ζωή της μπήκε η αδιαφορία, η καυγάδες και η βία. Μάλιστα, δεν διστάζει να αποκαλύψει πως ο ιερέας είχε σχέση και με άλλες γυναίκες.
Η κατάσταση πήγαινε από το κακό στο χειρότερο και τότε αποφάσισε να πάει στο νησί για να τον παρακολουθεί. Τόσο ο ιερέας όσο και η νέα του αγαπημένη ζήτησαν από την 48χρονη να φύγει από τη ζωή τους.
Εκείνη δεν υπάκουσε στις διαταγές τους και ο ιερέας για να την αναγκάσει να το κάνει πήγε την Αστυνομία στο σπίτι του προφασιζόμενος ότι δεν την γνώριζε.
Η Χρυσάνθη αφέθηκε ελεύθερη και τώρα έχει κάνει καταγγελία στην υπηρεσία του, με αφορμή τα όσα συνέβησαν.



Πηγή: treloi.gr