Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΓΓΕΛΙΑ: Κινέζος δίνει 125.000 ευρώ σε κοπέλα για να...!!!


«Η κατάκτηση μιας γυναίκας είναι αδύνατη με άδειο πορτοφόλι» λέει ένα ρητό το οποίο ένας πλούσιος Κινέζος αποφάσισε να κάνει... πράξη.




Μπορεί να είναι νεαρός σε ηλικία αλλά πιστεύει ότι με τα λεφτά που έχει μπορεί να βρει ακόμα και... κοπέλα, έστω και για μερικές μέρες!

Μάλιστα, σε αγγελία που έβαλε στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας, Weibo, πληρώνει αδρά αρκεί η κατάλληλη να πληροί κάποιες προϋποθέσεις.

Συγκεκριμένα προσφέρει να εκατομμύριο γουάν (περίπου 125.000 ευρώ) και ζητά ένα κορίτσι να τον συνοδεύσει σε μια οικογενειακή συγκέντρωση, καθώς και στο ανοιξιάτικο φεστιβάλ.

Η κοπέλα πρέπει να έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Να είναι κάτω των 25 ετών, να έχει ύψος πάνω από 1,68 μέτρα, να ζυγίζει λιγότερα από 50 κιλά και να έχει πτυχίο. Μάλιστα, αν καταφέρει να βρει μια κοπέλα με διδακτορικό και παρθένα, θα της δώσει επιπλέον το 10% των χρημάτων.



Όταν η αγγελία ανέβηκε στο διαδίκτυο έκανε θραύση. Πάνω από 10.000 κορίτσια έχουν υποβάλει αίτηση, ενώ αρκετές ήταν εκείνες που στεναχωρήθηκαν καθώς δεν πληρούν τις προδιαγραφές. Ό,τι ναι ναι!



Πηγή: