Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Σύννεφα στον γάμο πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού;


Αποκλειστικές πληροφορίες του "Secreto" της εφημερίδας "Παραπολιτικά" κάνουν λόγο για τα πρώτα σύννεφα στον γάμο του πασίγνωστου ηθοποιού, παρ' όλο που η αγάπη του προς τη γυναίκα του αλλά και την οικογένειά του παραμένει δυνατή!...




Αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς, ενώ η ευγένεια και η σεμνότητα είναι λέξεις που χαρακτηρίζουν τον Κώστα Κόκλα. Ταλαντούχος και πολύ καταξιωμένος, έχει διαγράψει μια πορεία 20 ετών στην υποκριτική και, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, παρόλο που η ηθοποιία τον απασχολεί πολλές ώρες την ημέρα, η συντροφικότητα στη ζωή του είναι από τα πιο σημαντικά αγαθά. Τα τελευταία περίπου 10 χρόνια είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Σούλη, αδερφή του γνωστού διακοσμητή και παρουσιαστή Σπύρου Σούλη, με την οποία έχει και έναν γιο 5,5 ετών, που υπεραγαπάει.

Την Κατερίνα την ήξερε από πολύ παλιά, μιας και τα σπίτια τους ήταν απέναντι, και παρ' όλη την ηλικιακή τους διαφορά ουσιαστικά ήταν σαν να μεγάλωσαν μαζί, αφού η γνωριμία τους μετράει από τα παιδικά τους χρόνια.
Πολύ καλός πατέρας και σύζυγος, ο Κώστας Κόκλας στις δηλώσεις του είναι μετρημένος. Υποστηρίζει πως απολαμβάνει τον γάμο και ανεξάρτητα του τι συμβαίνει πίσω από την πόρτα του σπιτιού του η εικόνα που έχουμε για την οικογένειά του είναι αυτή της αγαπημένης και δεμένης, που ζει όμορφα και κρατάει τις ιδιωτικές της στιγμές σαν επτασφράγιστο μυστικό.


Αποκλειστικές πληροφορίες του "Secreto" της εφημερίδας "Παραπολιτικά", ωστόσο κάνουν λόγο για τα πρώτα σύννεφα στον γάμο του. Παρ' όλο που η αγάπη του προς τη γυναίκα του αλλά και την οικογένειά του παραμένει δυνατή, η σχέση του ζευγαριού έχει περάσει σε άλλο στάδιο, καθώς πλέον λείπει ο ερωτισμός.
Τους τελευταίους μήνες, μάλιστα, άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι μιλούν για αλλαγή στη διάθεσή τους, με τον ηθοποιό να είναι κακόκεφος και να παρουσιάζεται στις διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις μόνος του, αλλά κανέναν από τους δύο να μην εγκαταλείπει την προσπάθεια να σώσουν τον γάμο τους. Ανεξάρτητα από τις δυσκολίες, η σχέση τους είναι πάρα πολύ καλή, μιας και αποτελεί σχέση ζωής και για τους δύο, με τον Κώστα Κόκλα να είναι κολλητός και με τον αδερφό της Κατερίνας, Σπύρο Σούλη.
Τι και αν τους είδαμε τις μέρες των εορτών να είναι στην Αράχωβα και να διασκεδάζουν παρέα με τον γιο τους; Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και το ζευγάρι, που διαφυλάσσει όλα αυτά τα χρόνια την προσωπική του ζωή, σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνε να φανεί πως κάτι συμβαίνει.
Το θέμα είναι ότι, όσο καλό και να φαίνεται το περιτύλιγμα, με τίποτα δεν εγγυάται ότι και το περιεχόμενο είναι εξίσου καλό και πραγματικά μακάρι να καταφέρουν να περάσουν αυτή την κρίση στον γάμο τους, που, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, είναι σοβαρή.



Πηγή: markos.tv