Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ Τατιάνα και Βανδή: «Δεν θέλω ούτε να σε βλέπω»


Ποζάρουν στο φακό χαμογελαστές. Η Δέσποινα πήγε στην εκπομπή της Τατιάνας και μίλησε για όλα και η Τατιάνα ήταν από τις πρώτες που έκανε την εμφάνισή της στην παρουσίαση των ρούχων που έχουν την υπογραφή της τραγουδίστριας.



Δείχνουν καλές φίλες, αλλά τα πράγματα είναι όπως φαίνονται; Γιατί οι δυο τους έχουν ένα παρελθόν γεμάτο άγριους καβγάδες, βαριές κουβέντες και τελεσίγραφα του στυλ «ή εγώ ή αυτή». Η απέχθεια της μιας προς την άλλη δεν ήταν άλλωστε μυστική. Κι εδώ και δέκα χρόνια περίπου βρίσκονταν σε… εμπόλεμη κατάσταση, όταν η Δέσποινα Βανδή ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον Ντέμη Νικολαΐδη.
Μόλις μπήκε η αγγελία του γάμου επικράτησε ο πρώτος πανικός. Όταν ανακοινώθηκε η ημερομηνία (17 Ιουνίου 2003) και το μέρος (κτήμα Νάσιουτζικ), εφημερίδες, περιοδικά και εκπομπές κατέστρωναν τα σχέδιά τους για ένα αποκλειστικό πλάνο, αφού η επιθυμία του ζευγαριού ήταν ξεκάθαρη: «Καμία δημοσιότητα». Μάλιστα ήταν αποφασισμένοι για όλα, αρκεί να μην υπήρχε ούτε ένα πλάνο ούτε μία φωτογραφία από το μυστήριο.
Είναι χαρακτηριστικό ότι την ημέρα του γάμου τα συνεργεία ήταν από νωρίς έξω από το σπίτι τους στη Φιλοθέη και υπήρξε έντονη παρεξήγηση ανάμεσα στη Βανδή και το συνεργείο της εκπομπής της Τατιάνας. Η τραγουδίστρια υποστήριξε μετά από καιρό –σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής– ότι η πιο άσχημη και στενόχωρη στιγμή που την έκανε να κλάψει την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της, ήταν οι κραυγές και οι χαρακτηρισμοί των ρεπόρτερ, καρφώνοντας την «Τάτι».
Η Δέσποινα δεν ξέχασε για χρόνια τι είχε συμβεί στο γάμο της και θεώρησε υπεύθυνη την παρουσιάστρια για όσα άκουσε εκείνη (κυρίως) και ο σύζυγός της. Δεν ήθελε να ξανακούσει το όνομα «Τατιάνα»…




Πηγή: Περιοδικό YES!