Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ο γιος του Μπέκαμ έπιασε δουλειά σε καφετέρια


Εργάζεται για δύο λίρες την ώρα.Έτσι θα μάθει την αξία των χρημάτων, υποστηρίζουν οι γονείς του



Μπορεί η περιουσία του διάσημου ζεύγους Μπέκαμ να ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια, όμως, ο αστέρας των γηπέδων, Ντέιβιντ Μπέκαμ, γνωρίζει τι θα πει ανέχεια, αφού στα παιδικά του χρόνια μεγάλωσε με δυσκολίες.

Θέλοντας, λοιπόν, να διδάξει στο γιο του, Μπρούκλιν, την αξία του χρήματος, τον συμβούλευσε να εργαστεί ώστε να κερδίσει μόνος του το χαρτζιλίκι του. Έτσι, ο 15χρονος Μπρούκλιν, βρήκε δουλειά σε καφετέρια του Λονδίνου και πληρώνεται με 2 λίρες την ώρα για τις υπηρεσίες του. «Του μαθαίνουμε την αξία των χρημάτων», δήλωσαν οι γονείς του. Εξαιτίας του νεαρού της ηλικίας του, ωστόσο, δεν επιτρέπεται να εργάζεται πάνω από επτά ώρες την εβδομάδα, επομένως αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο του τα σαββατοκύριακα.



Την απόφασή του χειροκρότησαν οι φανατικοί θαυμαστές της οικογένειας Μπέκαμ, που μέσω των τόπων κοινωνικής δικτύωσης έδωσαν συγχαρητήρια στον μικρό Μπρούκλιν.



Έναν χρόνο πριν, μάλιστα, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε μιλήσει για το πόσο σημαντικό είναι οι γονείς να μαθαίνουν στα παιδιά τους τη σημασία της εργασίας.



«Προσπαθούμε να τους κάνουμε να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να εργάζεσαι σκληρά. Η σκληρή δουλειά αποτέλεσε κλειδί για τη ζωή τη δική μου και της συζύγου μου. Τώρα όλα στρέφονται γύρω από την οικογένεια, αλλά το να είσαι ένας σκληρά εργαζόμενος είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορείς να περάσεις στα παιδιά σου», είχε πει ο Μπεκς.




Πηγή: anatakti.gr