Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞ ΟΙΚΟΝΟΜΟY


Ένα απίστευτο παρασκήνιο που λίγοι ξέρουν διαδραματίστηκε την εβδομάδα που μας πέρασε στον ΑΝΤ1 μεταξύ του Άλεξ Οικονόμου και μίας από τις κεντρικές παρουσιάστριες του Πρωινού, την Φαίη Σκορδά.



Σύμφωνα με αποκλειστικές και επιβεβαιωμένες πληροφορίες του ShowTime-cy, που τις είχαμε εδώ και μέρες αλλά δεν τις αποκαλύψαμε για να περάσει ήσυχα ο ημιτελικός, η Φαίη Σκορδά, παρόλο που ανήκει στον ΑΝΤ1 όπου

ανήκει και το The Voice και θα έπρεπε να μιλάει ισάξια για όλους τους υποψήφιους του Talent Show. Και πόσο μάλλον που είναι και η σύζυγος του παρουσιαστή του The Voice. Δυστυχώς ή... ευτυχώς αυτό δεν έγινε με τον Άλεξ. Η Φαίη Σκορδά on air μπροστά στο τηλεοπτικό κοινό είπε πως δεν της αρέσει ο Αλεξ Οικονόμου και πως όταν τον βλέπει και τον ακούει προτιμά να αλλάζει κανάλι.
Μία φράση που δικαίως κατά την γνώμη μας ενόχλησε τον Άλεξ Οικονόμου ο οποίος όταν τον κάλεσαν στην εκπομπή του Πρωινού του ΑΝΤ1 αρνήθηκε κατηγορηματικά να εμφανιστεί. ""Όχι, ευχαριστώ. Αν δεν αναιρέσει αυτά που είπε η κυρία Σκορδά εγώ δεν πηγαίνω στο Πρωινό του ΑΝΤ1."
Ενα επιβεβαιωμένο παρασκήνιο από ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά τα όσα διαδραματίστηκαν με τον Άλεξ να νιώθει πως θα περίμενε ίσως από άλλο κανάλι να ειπωθεί κάτι τέτοιο για οποιονδήποτε παίκτη αλλά όχι από το κανάλι που... βγάζει on air το The Voice. Ένα "χτύπημα" που δεν θα χαρακτηριζόταν ούτε καν πισώπλατο αλλά.... χτύπημα κάτω από τη μέση.



Πηγή: aniwthoi