Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Ορίστε μερικά σημάδια που δείχνουν ότι είσαι έτοιμος να απιστήσεις!



Μπορεί συνήθως να μην είναι πρόθεσή σου να απατήσεις την σχέση σου, αλλά υπάρχουν κάποια ασυνείδητα σημάδια που δείχνουν ότι προς τα εκεί το πας το πράγμα!



1. Το να εκμυστηρεύεστε σε μια άλλη γυναίκα τα προβλήματα της σχέσης σας

Αν παραπονιέστε επειδή η καλή σας δεν σας κάνει όλα τα χατήρια, αυτό που κάνετε είναι ουσιαστικά ένα πράγμα: εμπιστεύεστε τα προβλήματα της σχέσης σας σε έναν τρίτο και μάλιστα σε μια γυναίκα. Ακόμα και αν δεν έχετε συνειδητά καμία πονηρή πρόθεση, αυτή η πράξη οικειότητας μπορεί να οδηγήσει σε άλλα μονοπάτια, τα οποία μπορεί εσείς να μην τα βλέπετε, το κορίτσι σας όμως τα «βλέπει».

2. Το να τσεκάρετε τη σελίδα της πρώην σας στο facebook

Μπορεί το ανθρώπινο ενδιαφέρον που κάνει να τσεκάρετε το facebook όλων των παλιών σας συμμαθητών, να σας κάνει να τσεκάρετε και τη σελίδα της πρώην σας, αλλά η νυν δεν το βλέπει έτσι. Οι κοινωνικές αντιλήψεις και τα στερετότυπα θέλουν τους άντρες να σκέφτονται αποκλειστικά -και πάντα- το σεξ, με αποτέλεσμα η αναζήτηση της πρώην να οδηγεί σε κάποια τέτοια σκέψη από μέρους σας!

3. Το να κερνάτε μια άλλη γυναίκα

Και όταν λέμε «γυναίκα» δεν εννοούμε μια άγνωστη στο μπαρ, κάτι που θα συνεπαγόταν «ξεκάθαρη» απιστία, αλλά ακόμα και μια φίλη ή μια συνάδελφο. Μπορεί για εσάς να είναι απλά μια κίνηση ευγένειας, για την άλλη όμως, είτε αναφερόμαστε στη συνάδελφο, είτε στο κορίτσι σας, είναι πολύ πιθανό αυτή η κίνηση να σημαίνει κάτι παραπάνω.

4. Βγαίνετε με φίλη σας και όχι με το κορίτσι σας

Τη στιγμή που στο μαγαζί, που συνήθως συχνάζετε με την καλή σας, φέρνετε μια άλλη, έστω μια φίλη σας, κάνετε ένα μεγάλο σφάλμα ακόμα και αν –κάνετε ότι- δεν το καταλαβαίνετε.

5. Όταν κάνετε κοπλιμέντα σε άλλες γυναίκες

Οι άντρες δεν είναι ποτέ παρατηρητικοί και όταν είναι παρατηρητικοί, τότε μάλλον ενδιαφέρονται γι' αυτό που παρατηρούν. Πριν λοιπόν, ξεστομίσετε τον καλό τον λόγο, που πάλι θα ισχυριστείτε ότι γίνεται από την καλή σας διάθεση, αναρωτηθείτε πως θα σας φαινόταν αν ένας τρίτος, στόλιζε με κοπλιμέντα τη δική σας κοπέλα...




Πηγή: perfect5.gr