Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Απίστευτο: Λήστεψαν δημοσιογράφο live!



Η δημοσιογράφος του αμερικανικού δικτύου KTVU, Χέδερ Χολμς, μετέδιδε ζωντανά για το δελτίο ειδήσεων τη ληστεία, στην οποία είχε πέσει θύμα μία γυναίκα στην Καλιφόρνια.



Περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο με τον οποίο οι κακοποιοί λήστεψαν και στη συνέχεια γρονθοκόπησαν το θύμα, αλλά η… τύχη τους δούλευε. Την ώρα που κάλυπτε το ρεπορτάζ για τον τηλεοπτικό σταθμό, έπεφτε η ίδια θύμα ληστείας!

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις της στο προσωπικό προφίλ της στο Twitter, άγνωστος της έκλεψε την τσάντα, την οποία είχε αφήσει στο τηλεοπτικό βαν πριν ξεκινήσει τη ζωντανή μετάδοση. Όπως αναφέρει η San Francisco Chronicle, το βαν βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά από το συνεργείο του καναλιού και ακριβώς απέναντι από αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ωστόσο μόλις σταμάτησε η μετάδοση η Χολμς βρέθηκε μπροστά στη δυσάρεστη έκπληξη της κλοπής.

«Παρά την απογοήτευση της κλεμμένης τσάντας μου, δε συγκρίνεται με όσα ο κλέφτης έκανε σε εκείνη τη γυναίκα», έγραψε η δημοσιογράφος. «Ξυλοκοπήθηκε στο πρόσωπο και το κεφάλι για την τσάντα της», συμπλήρωσε σε δεύτερο τιτίβισμα.







Πηγή: protothema.gr