Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

7 τρόποι για να αφαιρέσεις γρατζουνιές και εκδόρες από το κινητό σου!



Mάθετε πως...



Έχετε γρατζουνιές και εκδορές στην οθόνη του iPhone σας; Σήμερα θα μάθετε 8 τρόπους με τους οποίους μπορείτε να σβήσετε τα σημάδια από την οθόνη του κινητού σας.

Πριν δοκιμάσετε κάποιο από αυτά μη ξεχάσετε να σβήσετε το κινητό και να βγάλετε τη μπαταρία.

1.Οδοντόκρεμα

Βάλτε μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας σε μια μπατονέτα ή καθαρό, μαλακό πανί και στη συνεχεία τρίψτε απαλά την οθόνη του κινητού με κυκλικές κινήσει μέχρι να σβηστούν τα σημάδια.

Μετά από αυτό, σκουπίστε την οθόνη σας με ένα ελαφρώς βρεγμένο πανί για να αφαιρέσετε τυχόν οδοντόκρεμα που μπορεί να έχει ξεμείνει…

2. Κρέμες αφαίρεσης εκδορών αυτοκινήτου

Κρέμες αφαίρεσης εκδορών αυτοκινήτου, όπως Turtle Wax, 3M Scratch και Swirl Remover και χρησιμοποιήστε με τον ίδιο τρόπο όπως με την οδοντόκρεμα.

3. Γυαλόχαρτο

4. Μαγειρική σόδα Ανακατέψτε δύο μέρη μαγειρική σόδα και ένα μέρος νερό σε ένα μπολ για να δημιουργήσετε μια παχιά πάστα που μπορεί να βοηθήσει να απαλλαγείτε από της εκδορές και τα σημάδια στο κινητό σας.Εφαρμόστε τη πάστα που υα δημιουργηθεί και περάστε την με ένα μαλακό πανί πάνω από το κινητό σας…

5. Σκόνη ταλκ Με το ίδιο τρόπο,δύο μέρη σκόνη, ένα μέρος νερό και δημιουργείτε ένα μείγμα το οποίο το περνάτε πάνω από το κινητό σας με ένα πανάκι.

6. Φυτικά έλαια Για τις μικρές γρατσουνιές το φυτικό έλαιο μπορεί να λειτουργήσει καλά ως ως προσωρινή λύση.

7. Brasso, Silvo ή άλλα γυαλιστικά επιφανειών.

Γυαλιστικά όπως τα Silvo και Brasso μπορεί να σας γλυτώσουν από τα σημάδια γυαλίζοντας το κινητό με ένα πανάκι, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ασετόν με τον ίδιο τρόπο.





Πηγή: whos.gr