Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Πώς θα ξανακερδίσεις μία πρώην σου



Την έχασες και τώρα την θέλεις πίσω! Ορίστε οι καλύτεροι τρόποι για να το πετύχεις!



Ξανα-απέκτησε επαφή και κάνε εμφανείς τις προθέσεις σου

Αν την θέλεις πίσω δεν έχεις παρά να της το πεις σε μια πρώτη φάση. όσο καιρό και να έχετε να ειδωθείτε εσύ μπορείς να αρχίσεις να της στέλνεις μηνυματα και γενικά να επιδιορθωνεις τη χαμένη επικοινωνία. Αμέσως μετά θα πρέπει να της κάνεις ξεκάθαρο το τι θέλεις. Στειλε της μήνυμα "θέλω να σε δω", ¨θλεω να ξαναβρεθούμε" και εκείνη θα πάρει αμέσως το μήνυμα!

Φρόντισε την πρώτη φορά που θα ξαναβρεθείτε να είσαι χαλαρός

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι επίσημη ή πολύ "σοβαρό" την πρώτη φορά που θα ξαναβρεθείτε μετά τον χωρισμό. Είναι καλό να της δώσεις να καταλάβει το λόγο που βρεθήκατε ξανά μετά από καιρό, αλλά προσπάθησε να κρατήσεις την όλη περίσταση χαλαρή και σε καμία περίπτωση μην δείξεις ότι θες να πιέσεις καταστάσεις!

Συνεχίστε να έχετε "χαλαρές" συναντήσεις χωρίς κάτι παραπάνω

Μόνο αν της δώσεις χρόνο να σε ξανασυνηθίσει στη ζωή της θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα! Μην την πιέσεις και σίγουρα μην την κάνεις να αισθανθεί τον πρώτο καιρό της επανασύνδεσεις ότι το κάνεις μόνο και μόνο για να έχεις μία κοπέλα!

Όρμα

Οταν πια θα έχει περάει κάποιος καιρός από την επανασύνδεση, πες της ευθέως ότι την θέλεις πίσω. Προσπάθησε να διακιολογήσεις τον πρώτο χωρισμο με ατάκες "ήθελα να βρω τον εαυτό μου", "είχα ανάγκη να μείνω μόνος", "δεν είχε να κάνει τότε με εσένα" και άλλα τετοια που θα διακιολογήσουν την εύλογη απορία της γιατί αφού ήθελες να είστε μαζί τελικά χωρίσατε...

Δούλεψε τη σχέση

Αφού εκείνη ενδώσει και αφού τα ξαναβρήκατε, ήρθε η ώρα να δουλέψεις σοβαρά με όλο το ζήτημα! Αφού την ξαναήθελες πίσω και την πήρες φρόντισε αυτή τη φορά η σχεση να λειτουργησει. Προσπαθήστε να αποφύγετε όλα εκείνα που σας οδήγησαν στον χωρισμό την πρώτη φορά και χτίστε νέες βάσεις για την δεύτερη φάση της σχέσης σας!






Πηγή: perfect5.gr