Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Οι πιο διάσημες και ακριβές "συνοδοί" που υπάρχουν



Στον κόσμο των λεγόμενων escort services υπάρχουν πολλές...χρηματικές διαφορές.



Ανάλογα με το που εργάζεται μια γυναίκα, τι προσφέρει, σε ποιους απευθύνεται, τη φήμη υπάρχει γύρω από το όνομά της και τις... συστατικές επιστολές της, μερικές του επαγγέλματος θεωρούνται όχι απλά ακριβές αλλά είδος... πολυτελείας. Είναι εντυπωσιακό, πάντως, το γεγονός του ότι οι περισσότερες από αυτές έχουν εμπλακεί σε σκάνδαλα τα οποία μπορεί μεν να βγήκαν σε καλό για τις ίδιες αλλά δεν ήταν και ό,τι πιο ιδανικό για τους άντρες που "μέθυσαν" από τις ικανότητές τους, προσέφεραν πάρα μα πάρα λεφτά στα πόδια τους και τελικά το μετάνιωσαν. Όχι πάντως για το πόσο πληρώσανε. Με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση της συγκεκριμένης... κυρίας..



... που θα διαβάσετε παρακάτω.

Πάμε να δούμε πέντε από τις πιο φημισμένες και ακριβότερες.

1, Zahia Dehar/1200 δολάρια η βραδιά



Έγινε γνωστή λόγω του σκανδάλου προέκυψε μεταξύ αυτής και των Frank Ribery, Karim Benzema όταν οι δυο τελευταίοι φέρθηκαν να την έχουν προσλάβει για σεξ όταν η Dehar ήταν 17 ετών. Τελικά οι κατηγορίες αποσύρθηκαν και η Dehar εκμεταλλεύτηκε τον ντόρο γύρω από το όνομά της χτίζοντας μια ισχυρή καριέρα σαν μοντέλο αρκετών οίκων μόδας και δείχνοντας τα προσόντα της για όποιον μπορεί να πληρώσει το κατάλληλο ποσό

Ashley Dupree/4300 δολαρία η βραδιά (ΙΔΟΥ ΤΟ ΓΙΑΤΙ)



Περιβόητη για τη σχέση της με τον κυβερνήτη Eliot Spitzer, ο οποίος προσέλαβε την εν λόγω κυρία και τις υπηρεσίες της, πληρώνοντας ένα μεγάλο ποσό χρημάτων. Αυτός κατέστρεψε την καριέρα του όταν η σχέση του με την Dupree βγήκε στη δημοσιότητα και εκείνη ανέβασε τη δική της.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ PLAYBOY

Ms Maya Blue/4500 δολαρια η βραδιά



Λίγα πράγματα είναι γνωστά για τη συγκεκριμένη γυναίκα και αυτά αφορούν τα... βασικά της δουλειάς της. Άρχισε να αποκτά φήμη λόγω των πολλών ταξιδιών της και του γεγονός του ότι δραστηριοποιήθηκε πολύ γρήγορα σε διαφορετικές περιοχές. Πλέον θεωρείται περιζήτητη ενώ κρατάει συνεχώς ένα ημερολόγιο των ταξιδιών της. Παγκόσμιας φήμης συνοδός!

Natalie McLennan/16000 η βραδιά



Μια φορά και έναν καιρό ήταν η απόλυτη συνοδός της Νέας Υόρκης υπό το όνομα "Natalia". Δεν έκανε καλή διαχείριση των χρημάτων της κάτι που της δημιούργησε προβλήματα σε άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες.

Lauren/24 χιλιάδες η βραδιά



Ίσως το απόλυτο μυστήριο στον συγκεκριμένο χώρο και η πλέον θελκτική και περιζήτητη συνοδός. Ονομάζεται απλά Lauren και έχει γίνει διάσημη από στόμα σε στόμα χωρίς κάποια ιδιαίτερη διαφήμιση. Ο κύκλος των πελατών της είναι κλειστός, εξού και το γεγονός του ότι δεν βρίσκονται ιδιαίτερες πληροφορίες για αυτήν εκτός από τα χαρίσματα, τις ικανότητες και φυσικά... το κασέ της.




Πηγή: sportylife.gr