Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Ταξιδέψτε με ιδιωτικά τζετ και πληρώστε λιγότερα από ότι σε αεροπορική



Ταξιδέψτε σαν κροίσοι σε πολύ χαμηλή τιμή!



Μπορεί κάποτε τα ιδωτικά αεροσκάφη και τα λίαρ τζετ να ήταν προνόμιο των πλουσίων, ωστόσο σήμερα μπορεί ο καθένας μας να ταξιδέψει σαν κροίσος νοικιάζοντας ιδιωτικά αεροπλάνα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας PrivateFly, Adam Twidell, η εταιρεία δίνει την ευκαρία στους ταξιδιώτες να ζήσουν την εμπειρία μιας ιδιωτικής πτήσης εκμεταλλεύοντας τις κενές πτήσεις των αεροπλάνων. Όπως αναφέρει, οι κενές πτήσεις είναι αυτές που γίνονται όταν το ιδιωτικό αεροπλάνο επιστρέφει από το σημείο όπου άφησε τον πλούσιο πελάτη του στη βάση του ή όταν ταξιδεύει από το ένα μέρος στο άλλο για να παραλάβει έναν άλλο πελάτη που έχει πληρώσει ακριβά.
Με σκοπό να μειώσει τα έξοδα μετακίνησης των άδειων αεροπλάνων από το ένα μέρος στο άλλο, η εταιρεία αποφάσισε να προσφέρει τις κενές πτήσεις της σε τιμή κόστους σε όσους επιθυμούν πετάξουν στους συγκεκριμένους προορισμούς.
Χρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μιας παρέας έξι ατόμων που ταξίδεψε με μια από τις κενές πτήσεις της εταιρείας από Λονδίνο στην Κορσική πληρώνοντας 235 λίρες (περίπου 295€) το άτομο, τιμή ενδεχομένως χαμηλότερη από όσο θα πληρώναν αν ταξίδευαν με μια αεροπορική εταιρεία.




Πηγή: fpress.gr