Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Μάθετε ποιες είναι οι 6 μυρωδιές-βιάγκρα για άνδρες & γυναίκες


Νομίζετε ότι υπάρχουν μόνο αφροδισιακές τροφές; Αν ναι, τότε κάνετε τεράστιο λάθος.



Επιστήμονες από το Ερευνητικό και Θεραπευτικό Ίδρυμα Όσφρησης & Γεύσης (STTRF) στο Σικάγο εισάγουν μία νέα «έννοια» στο σεξ: τις μυρωδιές-βιάγκρα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα του νευρολόγου, δρ Αλαν Ρ. Χιρς, διευθυντή του Ιδρύματος, και των συνεργατών του, ορισμένες μυρωδιές που αναδίδουν συγκεκριμένα φρούτα ή τροφές, είναι δυνατόν να απογειώσουν τη λίμπιντο και να διεγείρουν τις αισθήσεις.



Προκειμένου να διαπιστώσουν πώς μία συγκεκριμένη μυρωδιά επηρεάζει την ερωτική διάθεση, επικεντρώθηκαν στη ροή αίματος στα γεννητικά όργανα ανδρών και γυναικών, που αποτελεί σαφή ένδειξη σεξουαλικής διέγερσης.
Όπως προέκυψε, οι άνδρες φαίνεται να διεγείρονται από το συνδυασμό της μυρωδιάς της λεβάντας, ενώ οι γυναίκες από τη μυρωδιά της καραμέλας.


Πιο παράδοξες μυρωδιές είναι αυτές του ταλκ για μωρά, του αγγουριού και της γλυκόριζας.
Παράλληλα, η έρευνα επιβεβαίωσε και την αφροδισιακή αξία της κανέλας, η οποία τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος.



Ωστόσο, τονίζεται ότι σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να είναι τοξική, καταστέλλοντας την άμυνα του οργανισμού.
Είναι γεγονός, βέβαια, ότι ο δρ Χιρς δεν προβάλλει κάποια επιστημονική ερμηνεία για τα ευρήματα αυτά, ωστόσο πιστεύει ότι οι συγκεκριμένες μυρωδιές έχουν τη δυνατότητα να ανακαλούν καλές αναμνήσεις, με αποτέλεσμα να φεύγει το άγχος και οι αναστολές και έτσι να ενισχύεται η ροή αίματος στα γεννητικά όργανα.
Πηγή: http://www.onmed.gr