Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Τα καλύτερα γυμνά στην ιστορία του Nitro!



Όσοι από εσάς είστε λίγο πιο παλιοί, αλλά και κάποιοι που βρίσκεστε στο μεταίχμιο μεταξύ παλιών και νέων, έχετε ένα συγκεκριμένο όνομα που θα συνοδεύει τις πιο γλυκές σας αναμνήσεις, αυτές που συνδέθηκαν με την γνωριμία με το σώμα σας.



Το Nitro είχε αναμφίβολα μαζί με το Maxim τις ωραιότερες γυναίκες της Ελλάδας να αφήνονται στα χέρια των κορυφαίων φωτογράφων και να βγάζουν έναν άγριο εαυτό.



Όσοι από εσάς είστε λίγο πιο παλιοί, αλλά και κάποιοι που βρίσκεστε στο μεταίχμιο μεταξύ παλιών και νέων, έχετε ένα συγκεκριμένο όνομα που θα συνοδεύει τις πιο γλυκές σας αναμνήσεις, αυτές που συνδέθηκαν με την γνωριμία με το σώμα σας. Το Nitro είχε αναμφίβολα μαζί με το Maxim τις ωραιότερες γυναίκες της Ελλάδας να αφήνονται στα χέρια των κορυφαίων φωτογράφων και να βγάζουν έναν άγριο εαυτό.
Τζούλια Αλεξανδράτου, Σάσα Μπάστα, Έλενα Παπαβασιλείου, Ρία Αντωνίου, Χριστίνα Στεφανίδη, Χριστίνα Κολέτσα είναι μερικά από τα πληθωρικά κορίτσια που θέλησαν να δωρίσουν στο περιοδικό και τους φανατικούς του αναγνώστες πολλές, πάμπολλες λήψεις από τα κρυφά σημεία του σώματος τους. Εμείς συγκεντρώσαμε τις παραπάνω κοπέλες, αλλά και μερικές άλλες σε πλάνα που κολάζουν και τα βγάζουν όλα στην φόρα. Εσείς απλώς καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε ή καλύτερα θυμηθείτε!

Πατήστε εδώ για να δείτε το αφιέρωμα στις πιο hot φωτογραφίσεις

Πηγή: toratora.gr