Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Θρίλερ με την εξαφάνιση του 20χρονου φοιτητή



Στο αποκορύφωμά της φθάνει η αγωνία για τον 20χρονο σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, που εξαφανίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου από τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.



Στις έρευνες για τον εντοπισμό του 20χρονου από το Ρέθυμνο, μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα, συμμετέχουν η ΕΛ.ΑΣ., η Πυροσβεστική, εθελοντές διασώστες, αλλά και ιδιώτες, ενώ στην κυριολεξία όλα τα Γιάννενα βρίσκονται στο πόδι, προσπαθώντας να επιλύσουν τον γρίφο της εξαφάνισης, που περιπλέκεται ολοένα και περισσότερο κάθε μέρα που περνά.

Σύμφωνα με τη νεότερη εξέλιξη που δημοσιεύεται στο cretapost.gr, οι έρευνες των Αρχών, οι οποίες δεν θα συνεχιστούν άλλο στην περιοχή των Ιωαννίνων, μετακινούνται και στην Αθήνα, καθώς η Αστυνομία φαίνεται πως μελετά με ιδιαίτερη προσοχή μαρτυρίες που θεωρούνται αξιόπιστες και υποστηρίζουν ότι ο νεαρός Βαγγέλης εντοπίστηκε σε περιοχές της Αθήνας. Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι νεαρό άτομο με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στον 20χρονο Ρεθυμνιώτη εθεάθη στο Μοναστηράκι στην Αθήνα, αλλά και σε περιοχή της Κηφισιάς.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συγγενείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που από τις 6 Φεβρουαρίου βρίσκονται στα Γιάννενα, πρόκειται να μεταβούν στην Αθήνα, καθώς η συνδρομή τους κρίνεται απολύτως απαραίτητη, κυρίως στην αξιοποίηση υλικού που εξακολουθεί να συγκεντρώνεται από κλειστά κυκλώματα καμερών.

Την ίδια ώρα, τόσο η ΕΛ.ΑΣ. όσο και οι γονείς του 20χρονου καταλήγουν στο συμπέρασμα, σύμφωνα με το cretapost.gr, ότι η εξαφάνισή του ήταν απόρροια του εκφοβισμού (bullying) που είχε υποστεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης στη Γαλακτοκομική Σχολή. Τα τελευταία δεδομένα που φαίνεται ότι εξακριβώνονται και δεν αμφισβητούνται είναι ότι ο 20χρονος το μεσημέρι της εξαφάνισής του αγόρασε εισιτήριο του αστικού λεωφορείου από το περίπτερο που βρίσκεται απέναντι από τη σχολή του, χωρίς να κάνει χρήση του φοιτητικού πάσου που θα του εξασφάλιζε φοιτητική έκπτωση, και ότι γύρω στις 3 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας συναντήθηκε στους διαδρόμους της σχολής με συμφοιτήτριά του.








Πηγή: iefimerida.gr