Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Sex toys, αφρόλουτρα με σαμπάνια και βόλτες με ελικόπτερα



Πού θα ζήσεις μία πραγματική 50 Shades of Grey εμπειρία!



H αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία της ταινίας «50 Αποχρώσεις του Γκρι» μόλις ξεκίνησε. Η πρεμιέρα της κινηματογραφική μεταφοράς του σαδομαζοχιστικού best seller είναι στις 12 Φεβρουαρίου και ήδη οι ξενοδόχοι ανά τον κόσμο προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το δημοφιλές ζεύγος Christian Grey και Anastasia Steele.
Τι είναι, όμως, αυτό που κάνουν για να προσελκύσουν πελάτες; Στον τιμοκατάλογό τους περιλαμβάνουν πακέτα παροχών που θυμίζουν το ερωτικό μυθιστόρημα και που θα μπορούσε μόνο να προσφέρει ένας πραγματικός Christian Grey. Sex toys, αφρόλουτρα με σαμπάνια και βόλτες με ελικόπτερα είναι μόνο μερικά από τα απλά καθημερινά πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις εκτός συνόρων με το (υποχρεωτικά πλούσιο) αγόρι σου αν θέλεις να νιώσεις σαν μία άλλη Anastasia Steele.

The Edgewater Hotel, Σιάτλ, Ουάσινγκτον

Πακέτα «No Grey Area» αξίας 14.169 δολαρίων προσφέρει το ξενοδοχείο «The Edgewater Hotel». Με αυτά τα χρήματα μπορείς να νοικιάσεις για μία ημέρα ένα Audi R8 Spyder (το αγαπημένο αυτοκίνητο του Christian Grey), να κάνεις ένα tour με ελικόπτερο στο Σιάτλ, να ξεφυλλίσεις ένα βιβλίο Kama Sutra, να πιείς από το αγαπημένο μπουκάλι σαμπάνιας της Anastasia το Bollinger Rose και αφροδισιακά ορεκτικά. Το concept είναι να ανακαλύψεις τη πόλη μέσα από τα μάτια των ηρώων.





Eventi, Ink48 και Hell's Kitchen Kimpton Hotels, Νέα Υόρκη

Αν βρεθείς τις επόμενες μέρες στη Νέα Υόρκη τότε ίσως να θέλεις να πειραματιστείς σε κάποιο από τα τρία παρακάτω ξενοδοχεία. Με 659 δολάρια έξτρα χρέωση θα σου φερθούν σαν βασίλισσα του σεξ. Η εμπειρία αλά «50 Αποχρώσεις του Γκρι» ξεκινάει με ένα μπουκάλι Veuve Clicquot Brut για την υποδοχή και στη συνέχεια δύο εισιτήρια για το Μουσείο του Σεξ. Μετά μπορείτε να πάτε στο δωμάτιό σας για να βρείτε το κουτί «πρώτων βοηθειών» που περιλαμβάνει σαδομαζοχιστικά παιχνίδια. Το room service θα είναι στη διάθεσή σου για να σου προσφέρει αφροδισιακές γεύσεις όπως στρείδια, μπανάνες, αβοκάντο και φράουλες με σοκολάτες. Για το τέλος, εσύ και το αγόρι σου μπορείτε να απολαύσετε ένα 50λεπτο μασάζ.

Nira Caledonia, Εδιμβούργο, Σκωτία

Δεν αρέσει μόνο στην Αμερική το βιβλίο της El James. Στο ξενοδοχείο Nira Caledonia του Εδιμβούργου, αν διαθέτεις 3.000 δολάρια, θα έχεις δικό σου μπάτλερ που θα σου γεμίσει την μπανιέρα με σαμπάνια.
Με το πακέτο των 1.951 δολαρίων μπορείς να περάσεις δυο βραδιές στο ξενοδοχείο, να πιείς σαμπάνια, να πάρεις Σκωτσέζικο πρωινό, να σου κάνουν μασάζ και να χρησιμοποιήσεις όλα τα σέξι γκατζετάκια που διάβασες στο βιβλίο.





Personality Hotels, Σαν Φρανσίσκο

Με 150 δολάρια μπορείς να αγοράσεις το πακέτο «Come Again» στα Personality Hotels του Σαν Φρανσίσκο. Θα παραλάβεις ένα διακριτικό μαύρο κουτί με παιχνίδια τα οποία όπως λέει η εταιρία «είναι το κλειδί για να ζήσεις τις σκηνές των αγαπημένων σου ταινιών και των πιο τρελών φαντασιώσεων». Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι δεν πρόκειται να νιώσεις σε καμία περίπτωση άσχημα μιας και τα 10 από τα 150 δολάρια διατίθενται σε αντικαρκινικό οργανισμό.



Heathman Hotel, Πόρτλαντ, Όρεγκον

Οι φαν του βιβλίου ήδη θα ξέρουν ότι το Heathman Hotel ήταν το ξενοδοχείο όπου ο Christian και η Ana είχαν την πρώτη τους ρομαντική συνάντηση. Το πακέτο που λέγεται «The Inner Godess» περιλαμβάνει ένα μπουκάλι ακριβό κρασί που ήπιε το ζευγάρι στο πρώτο βιβλίο και μία γκρι γραβάτα για ενθύμιο. Εναλλακτικά, αν είστε έξι άτομα μπορείτε να φάτε και να πιείτε στο ξενοδοχείο, να κάνετε tour στην πόλη με ελικόπτερο και να πάτε με λιμουζίνα μέχρι το ελικοδρόμιο. Το πακέτο των έξι ημερών έχει extra παροχές όπως tax-free ψώνια στο Πόρτλαντ, μία γιορτή στη θάλασσα με φωτιά και βόλτα με πολυτελές αμάξι. Ο μπάρμαν μάλιστα θα σου προσφέρει το «50 Shades of Gin» ένα κοκτέιλ για ιδιαίτερα γούστα.

Κτίριο Escala, Σιάτλ

Παρόλο που δεν μπορείς να διανυκτερεύσεις σε αυτό τον χώρο, μπορείς να σταθείς έξω από το διαμέρισμα που υποτίθεται πως μένει ο Grey και κρύβει το κόκκινο δωμάτιο. Είναι σαν να λέμε η Μέκκα των φαν του βιβλίου. Φαντάσου ότι σε αυτή τη διεύθυνση οι γυναίκες στέλνουν γράμματα στον Christian Grey. Άλλα είναι για πλάκα και άλλα όχι. Και όπως λένε τα ξένα media, η μέση τιμή ενός διαμερίσματος στο Escala to 2010 ανέβηκε στο 75%.




Πηγή: followme.gr